Tak, byłam, jest dużo różnych roślin,np. trawy, hosty, żurawki, trzmieliny szczepione na pniu, owocowe, doniczkowe domowe, ma też stoisko pan Paweł który jest w każdą sobotę pod Zamkiem na giełdzie ze swoim towarem, ceny są różne, jest barek na antresolce, firmy projektujące ogrody, materiały do ogrodów ... Wiem że spotkania już były organizowane w poprzednich latach i wiem że KasiaWB też była może coś więcej powiedzieć tylko niech się odezwie , jakiś czas temu napisałam do Kasi ale na razie cisza ... Fajnie by było spotkać się razem
Super, cieszę się bardzo , tylko nie znamy się z wyglądu, umówimy się na jakiś rekwizyt trzymany w ręku hihi jakieś zdjęcia oglądałam na forum ale ciężko mi nowej zapamiętać kto jest kto ...
Damy radę trzeba się poznać wczesniej jeszcze może Zamość by wyszedł w marcu cos dziewczyny planują
Aniu a czy warto czekac na targi i np nie kupowac w szkółkach wczesniej np myslę o hortensjach ,ognikach i innych krzewach ,czy ceny sa dobre i odbiegają od szkółkowych znacznie?