Te prace to wyszywałam zimową porą...bardzo wciągające hobby ale już ze dwa lata nic nie haftuje bo nie mam na to teraz czasu nawet zimą chodz bardzo lubię takie zajęcie
U mnie jest dużo drzew starszych ale to pospolite rodzaje a teraz mam ochotę też na dosadzenie różnych np.katalpa czy też wiśnia ozdobna...urzekły mnie a wcześniej jakoś na nie nie zwracałam uwagi
Te pospolite będą ci robić tło, a nowe ciekawe akcenty. Ja też wiśnię dostrzegłam dopiero niedawno, zakupiłam nawet jedną, ale chyba zmienię jej miejscówkę. Podoba mi się przedogródek z umbrami, który ma szefowa Katalpę rozważam już jakiś czas. Minusem jest, że długo śpi na wiosnę. Gdy jednak ma się dużo innych roślin, to może nie jest to aż tak wielkim mankamentem. U Angeli z wątku "Na zielonej trawce" wypatrzyłam dyskusję na temat ambrowców i jest to drzewko, które kusi mnie ostatnio najbardziej.
Ambrowiec też ciekawy mam dużo miejsca jeszcze do obsadzenia więc po troszkę i u mnie się pojawią moje piękności.A tu na forum właśnie można się dowiedzieć i dostrzec różne gatunki drzew czy tez krzewów
Zima sprzyja takim zajęciom, a potem fajnie popatrzeć na coś swojego na ścianach. Ja niegdy nie próbowałam haftu, ale wróciłam do drutów. Chociaż latem porzuciłam to zajęcie. Wciągły mnie serie kryminałów, których przez lata nie czytałam. Uwielbiam też scrapbooking, zrobiłam kilka albumów. W planie kolejne, ale coś czuję że w tę zimę będzie dominować u mnie Ogrodowisko i planowanie wiosennych zmian
Iwonko ja czasem z nudów próbowałam wszystkiego nawet robótek na drutach ale scrapbooking-no może tej zimy...takie różności kocham chodz pewnie też będę planować co w moim ogrodzie zaszumi wiosną
Przepiękne jesienne fotki ,nawet nie wiem ,które zacytować ..... te we mgle takie tajemnicze ,urzekające
Prace wyszywane też piękne ja bawię się w malowanie po numerach takie malowanki dla dorosłych właśnie zaczęłam nowy - z wilkiem