Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To właśnie tu

To właśnie tu

Joku 10:44, 29 lut 2016

Obejrzałam po raz kolejny odcinek Mai w twoim ogrodzie. Piękny, dojrzały ogród z mnóstwem ciekawych i niespotykanych roślin. Pokazujesz go moim zdaniem "zbyt oszczędnie" na forum. Tv pokazała go w szerszych ujęciach, można się nieco zorientować w topografii i układzie wnętrz ogrodowych. Olbrzymie wrażenie zrobił na mnie tunel z pnączami (pamiętam że pisałaś że rusztowanie pochodzi ze starego namiotu foliowego) i metalowe koła pod brzozami. Zaciekawił mnie placyk przy oczku z podłogą z czegoś, no właśnie z czego? Starych cegieł, kostek kamiennych?
Odcinek obejrzę na pewno jeszcze nie raz, jak tylko czas pozwoli.
Przy okazji macham do Jasi, pokazane fragmenty jej ogrodu obiecują o wiele więcej niż to co widzimy na zdjęciach czekam na kolejny odcinek Mai.
kamila66 11:04, 29 lut 2016

I ja gratuluję emisji w programie
Hortensje prezentują się pięknie
Zachwyciła mnie także tunel z powojnikami urokliwe miejsce
Prawdziwie sielskie ogrody Twój oraz Twojej siostry.
Gabriela 11:35, 29 lut 2016

Świetny odcinek programu, bo świetny ogród i świetna Ty, a właściwie Wy, bo i Twoja siostra była i Mama mignęła.
Ogród jest dokładnie taki jak na filmie i ładnie go pokazali.
Gratuluję zatem także na piśmie, żeby była forma ad probationem, bo nasza wczorajsza rozmowa telefoniczna nie była nagrywana.

Zapomniałam napisać, że Maja trochę przejęzyczyła się, podając na początku wielkość Twojego ogrodu i powiedziała że ma 240 arów. Mój M. to wychwycił i zdziwił się niepomiernie, bo przecież był. To by był dopiero ogród - prawie jak Wersal.
laurowisnia 11:39, 29 lut 2016

Prawdziwy ogród i jej właścicielka, z wielką przyjemnością oglądnęłam i zamierzam jeszcze kilka razy wrócić do tego odcinka.
Pozdrowienia dla obu sióstr i mamy.
Ola54 11:57, 29 lut 2016

Dawno tu nie byłam oficjalnie,tylko poczytuję.Ale dzisiaj się zalogowałam żeby wyrazić swój podziw.
Pozdrawiam
Elfik 12:43, 29 lut 2016

Dzidka - Gabrysia mnie przekonała, że powinna być zachowana „forma ad probationem” – więc niniejszym oznajmiam swój nieustający zachwyt Twoim ogrodem! Niby znam go na pamięć, ale zdjęcia były robione na raty, więc kumulacja wrażeń zrobiła go jeszcze piękniejszym, jakby wszystko kwitło równocześnie. A Ty sama wypadłaś znakomicie, zupełnie nie speszona kamerą. Szkoda, że przy zachwytach nad brukowanymi ścieżkami i schodkami Maja nie nadmieniła, że to krwawica Twoich rąk! Uważam, że to jeden z najlepszych odcinków Mai, jeszcze ten podkład muzyczny piosenki Kofty... On chyba dla Ciebie napisał tę piosenkę... No i nietuzinkowe podsumowanie Twojej działalności na rzecz „ogrodowego bratania się” poparte fotkami... No po prostu super!
Mam nadzieję, że u Jasi Maja się równie postara...
Uściskaj Mamusię!
Krys 15:18, 29 lut 2016

Dzidka z przyjemnoscia obejrzalam odcinek Mai z Twojego ogrodu,jest niesamowity i tyle roznych roslinek,jestem pod wrazenie ogromu pracy podziwiam i bede zagladac do watku,pozdrawiam
Milka 15:43, 29 lut 2016

I ja właśnie w necie obejrzałam, wspaniale wypadłaś, świetnie wyglądasz, a piękny ogród można i kilka razy oglądać. Te hortensje sa obłędne Zauważyłam kilka zmian, fajnie się wkomponowały. Serdecznie pozdrawiami gratuluję.
Milka 15:43, 29 lut 2016

Gabriela napisał(a)
Świetny odcinek programu, bo świetny ogród i świetna Ty, a właściwie Wy, bo i Twoja siostra była i Mama mignęła.
Ogród jest dokładnie taki jak na filmie i ładnie go pokazali.
Gratuluję zatem także na piśmie, żeby była forma ad probationem, bo nasza wczorajsza rozmowa telefoniczna nie była nagrywana.

Zapomniałam napisać, że Maja trochę przejęzyczyła się, podając na początku wielkość Twojego ogrodu i powiedziała że ma 240 arów. Mój M. to wychwycił i zdziwił się niepomiernie, bo przecież był. To by był dopiero ogród - prawie jak Wersal.

Tak samo ja się zdziwiłam
Ewa567 17:44, 29 lut 2016

Witam, po raz kolejny oglądałam i podziwiałam piękny ogród. Zachwyca naturalność i zastosowane detale, które będą dla mnie inspiracją do zmian u mnie. Gratuluję i pozdrawiam