Dzidka, wybacz, ale dopiero dziś obejrzałam. Wcześniej nie mogłam.
A tak czekałam na ten odcinek
Mi osobiście się bardzo podobało.. ale nigdy u Ciebie nie byłam wiec nie wiem ile jeszcze skarbów nie pokazano, a można by... i może dobrze, bo nie czuję wielkiego niedosytu... Niedosyt jest, ale program jest za krótki by pokazać wszytko.
Hortensje powaliły mnie na kolana... i z kolan piszę te klika słów... jeszcze się długo nie podniosę. tak jak Bogdzi RH powodują szok..tak Twoje hortensje. Jesteś królowa hortensjowa

Nazwę hortensji cudownej co to nie przemarznie zapisałam Bailimer. Teraz szukać jej i miejsca dla niej.. Ha, ha, ha... ja też kupuję co mi się podoba, a potem biegam gdzie to posadzić.. metoda ta sama
Powojniki u mnie na glinie też rosną tylko te o drobnych kwiatkach... ale Twoje to okazy

Piękny ten o różowych dzwoneczkach
Różą błotną mnie zmartwiłaś.... to rośnie ogromne, a ja posadziłam ja..do oczka... pocieszam się, że w koszyku będzie miała bardo ubogo i taka nie urośnie.. nawet 1/20 nie ma prawa urosnąć

Ale wiem, że jakby co mogę eksmitować do ogrodu i da radę
To nie tylko był dobry polski jazz, to była prawdziwa opera Vivaldiego... cztery pory roku.. nie było zimy i jesienie, ale na szczęście znam jesień z forum.... szkoda, że nie pokazali twoich traw i astrów..
Może jak będą u Jasi to przyjadą i jesienią.. i będzie chociaż migawka. Na ogród Jasi też czekam z niecierpliwością... to co pokazali to wzbudza wielki zachwyt.
A i fajną masz fryzurkę.... wyglądasz jak osiemnastka
Teraz czekam by mnie do Gliwic zagoniło ... wpraszam się jak zawsze i nieustannie
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.