Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To właśnie tu

To właśnie tu

Dzidka 20:40, 01 mar 2016

mira napisał(a)
Dzidka mi sie już drugi dzień śpiewa = tak się przyczepiło
jak się cieszę, że Maja pokazała różę błotną co prawda już prawie po kwitnieniu ale widać było ile miała kwiatów
zaczynam myśleć na poważnie żeby pójść na złom

pozdrawiam

Też mi się przyczepiło.I jeszcze z jego tekstem
https://www.youtube.com/watch?v=qGQC1teKsLY

Jestem niezmiernie ciekawa jaka będzie to zdobycz.
Pokażesz?
roma2 20:47, 01 mar 2016

Cicho się witam, ale głośno podziwiam. Zaglądam-podglądam od dawna. Nie piszę, bo co ja tam napiszę oprócz kolejnych słów podziwu?
anabuko1 22:09, 01 mar 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Witam. Ogród poznałem dzięki Maji. Piękny. Zaznaczam i będę odwiedzał. Pozdrawiam

O właśnie, ja też widziała twój ogród w Mai!!
Ale czemu tutaj nie trafiłam jeszcze,,,nie wiem
Ale zaznaczam,o bardzo mi się twój ogród podobała.
I teraz już będę zaglądać do niego :
aldonaz 10:11, 02 mar 2016

I ja też obejrzałam program, nawet dwukrotnie z całą rodziną, chwaląc się ,że i ja tam byłam i doświadczyłam gościnności, serdeczności i hojności właścicielki. Udało się ekipie pokazać wyjątkowość Twojego ogrodu. Wiem, że byłaś zestresowana przed kamerą, ale nie było tego po Tobie widać. Ogród kolorowy, radosny, zwiewny – jak właścicielka. Cieszę się, że mogłam w nim gościć i będę wiele razy wracać do programu w Internecie. Czekam też z niecierpliwością na odcinek u Jasi.
Czy mówiąc o Ewie miałaś na myśli naszą Pszczółkę?
Pozdrawiam serdecznie
Basilikum 20:02, 02 mar 2016

wlasnie odkrylam, ze odcinek juz mozna ogladac i zrobilam to z wielka przyjemnoscia piekny ogrod, zakochalam sie w Kalinie i w tym roku musze ja miec u siebie Jestes wspaniala serdeczna osoba
no i kreatywnosc zupelnie w moim stylu
BasiaLT 21:11, 02 mar 2016

Jeszcze ja chcialam sie pochwalić ze właśnie obejrzalam Twój cudny ogród. Wprawdzie ze sporym opóźnieniem ale program mialam nagrany. Przeslicznie jest u Ciebie
Leida 22:41, 02 mar 2016

Królowo kalin i hortensji,

ja też dopiero dzisiaj obejrzałam odcinek z Tobą i spieszę złożyć gratulacje. Wypadłaś naprawdę świetnie, naturalnie i chyba w ogóle się nie stresowałaś.

A Twój ogród jest dla mnie jak zaczarowany. Tyle w nim przepięknych zakątków, które budzą podziw u wszystkich który je oglądają. I tyle pomysłów i tyle ciekawych roślin, że można o nim rozmawiać bez końca. Cieszę się, ze należę do grona tych co mogli go widzieć na żywo.

Z ciekawości co to za żółta róża mignęła na końcu?

Gratulacje jeszcze raz.

Mala_Mi 18:49, 04 mar 2016

Dzidka, wybacz, ale dopiero dziś obejrzałam. Wcześniej nie mogłam.

A tak czekałam na ten odcinek

Mi osobiście się bardzo podobało.. ale nigdy u Ciebie nie byłam wiec nie wiem ile jeszcze skarbów nie pokazano, a można by... i może dobrze, bo nie czuję wielkiego niedosytu... Niedosyt jest, ale program jest za krótki by pokazać wszytko.

Hortensje powaliły mnie na kolana... i z kolan piszę te klika słów... jeszcze się długo nie podniosę. tak jak Bogdzi RH powodują szok..tak Twoje hortensje. Jesteś królowa hortensjowa Nazwę hortensji cudownej co to nie przemarznie zapisałam Bailimer. Teraz szukać jej i miejsca dla niej.. Ha, ha, ha... ja też kupuję co mi się podoba, a potem biegam gdzie to posadzić.. metoda ta sama
Powojniki u mnie na glinie też rosną tylko te o drobnych kwiatkach... ale Twoje to okazy Piękny ten o różowych dzwoneczkach

Różą błotną mnie zmartwiłaś.... to rośnie ogromne, a ja posadziłam ja..do oczka... pocieszam się, że w koszyku będzie miała bardo ubogo i taka nie urośnie.. nawet 1/20 nie ma prawa urosnąć Ale wiem, że jakby co mogę eksmitować do ogrodu i da radę

To nie tylko był dobry polski jazz, to była prawdziwa opera Vivaldiego... cztery pory roku.. nie było zimy i jesienie, ale na szczęście znam jesień z forum.... szkoda, że nie pokazali twoich traw i astrów..

Może jak będą u Jasi to przyjadą i jesienią.. i będzie chociaż migawka. Na ogród Jasi też czekam z niecierpliwością... to co pokazali to wzbudza wielki zachwyt.

A i fajną masz fryzurkę.... wyglądasz jak osiemnastka

Teraz czekam by mnie do Gliwic zagoniło ... wpraszam się jak zawsze i nieustannie
Mala_Mi 18:50, 04 mar 2016

Ta żółta róża też mi w oko wpadła
monteverde 18:58, 04 mar 2016

Witaj Dzidko, dziękuję za pamięć i wpis na moim wątku obejrzałam oczywiście program z Twojego ogrodu 3 razy, nie mogłam się napatrzeć na te piwonie, kalinę, przy okazji wspominałam swoja z Rajskiego no i oczywiście róże jedna widać wpadła mi w oko ale z tego co poczytałam to Leida też o niej pisze, właśnie ta co myknęła na sam koniec programu co ona za jedna? program fajnie nakręcony ale zawsze twierdzę że za krótki, pozdrawiam