Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród ponad miarę - czyli trudne początki

Ogród ponad miarę - czyli trudne początki

Polon 21:44, 20 cze 2024

No, no, róże piękne, ciekawe, czy się też złamię i gdzieś posadzę.
Liliowce też cudne, ten ciemny śliczny, czekam na moje ciemne, będą kwitnąć, ale miały być wysokie, a na razie dość niskie są, mam nadzieję, że się podciągną.
Ładny komplet stołowy. Obiad na tarasie chyba nawet lepszy niż kawa, bardzo lubię takie klimaty
edi75 22:12, 20 cze 2024

Ania podziwiam i zachwycam się różami
Fajny nowy nabytek
No i tarasik łał
ajka 09:11, 21 cze 2024

Macierzanka pod winogronem. Szybko się rozrasta i tłumi chwasty. To był dobry pomysł by ją tam posadzić. Co prawda nie kwitła spektakularnie, ale może jeszcze się doczekam.

ajka 12:45, 21 cze 2024

Polon napisał(a)
No, no, róże piękne, ciekawe, czy się też złamię i gdzieś posadzę.
Liliowce też cudne, ten ciemny śliczny, czekam na moje ciemne, będą kwitnąć, ale miały być wysokie, a na razie dość niskie są, mam nadzieję, że się podciągną.
Ładny komplet stołowy. Obiad na tarasie chyba nawet lepszy niż kawa, bardzo lubię takie klimaty

Gosiu bardzo często staramy się jadać obiad wspólnie z dzieciakami, a obiad na tarasie to taka wisienka na torcie po całym dniu pracy/szkoły.
ajka 12:47, 21 cze 2024

edi75 napisał(a)
Ania podziwiam i zachwycam się różami
Fajny nowy nabytek
No i tarasik łał

Dziękuję Edytko, po tym jak zmieniliśmy płytki na tarasie i zaaranżowaliśmy go w nowocześniejszym stylu przesiadywanie na nim stało się dużo przyjemnością.
ajka 12:52, 21 cze 2024

Dziewczyny, a propo tarasu, muszę chyba pogodzic się z faktem, że zabiłam bambusy w donicach pod dachem, nie wiem co im tak zaszkodziło, brak wody czy mróz, może jedno i drugie. Proszę podsuńcie mi jakieś pomysły na te trzy donice. Tak aby było ładnie i nowocześnie. No i bym nie musiała biegać codziennie z konewką. Jakieś inspiracje?

DariaB 13:00, 21 cze 2024

Aniu czy humor już Ci się poprawił? Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia, piękny ogród Wam wyszedł i masz dużo ciekawych roślinek.
ajka 13:07, 21 cze 2024

DariaB napisał(a)
Aniu czy humor już Ci się poprawił? Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia, piękny ogród Wam wyszedł i masz dużo ciekawych roślinek.

DariaB, ogród wrócił do życia to i humor mi się poprawił
DariaB 13:12, 21 cze 2024

ajka napisał(a)

DariaB, ogród wrócił do życia to i humor mi się poprawił

Super Bardzo mnie to cieszy!
Judith 13:47, 21 cze 2024

Ania, a w tych donicach to chcesz wysokie, żeby tez ścianę zdobiło czy może być niskie?
Jeśli może być niskie to polecam begonie wieczniekwitnące - dobrze rosną i w słońcu i w cieniu, kwitną obficie i nieprzerwanie do mrozów. U mnie obowiązkowy element donicowy od lat