U mnie najgorzej wyglądają najmniejsze sadzonki bambusów, które kupowałam przez neta, mają mocno podsuszone liście, ale wszystkie się zielenią, więc jestem dobrej myśli.
To się napracowałaś dziewczyno. Jenki, ja jeszcze nie myślałam o nawożeniu ... Czym nawoziłaś hortensje? Muszę znaleźć jakiś tani nawóz, bo ja używam Magiczną Siłę, ale na jedno nawożenie idą dwa opakowania ...
Propo brabantów - część problemów, "nietykana" rozwiązuje się sama
Używam Substral długo działający. W nim są dwa nawozy, jeden do nawożenia, a drugi do zakwaszenia ziemi, zakwaszacz wykorzystałam również do reszty kwasolubnych: rododendronow, azalii, borówek, wrzosów.
Hej Aniu:, melduję się i ja u Ciebie
Pięknie już sobie wszystko zagospodarowałaś, przejrzałam od początku Twój wątek - ile Ty planów się narysowałaś dziewczyno
Roślinki masz śliczne - a szałwia szczególnie mnie oczarowała... i zaczynam się zastanawiać czy nie dodać jej do swoich roślinnych zachcianek.
Aniu fajnie, że wpadłaś, zaglądaj częściej. Cieszę się, że Ci się podoba, tym bardziej że pomysł z szałwiami był mój własny Ja ze swojej strony szałwię bardzo polecam, zlatuje się do niej dużo motyli. Planów się narysowałam, a rzeczywistość później to weryfikuje, bywa. Mimo wszystko spoglądając na stare zdjęcia i tak jestem zadowolona z rezultatów swojej i mego męża pracy