Magara
23:55, 09 maj 2023

Wydaje mi się, że Danusia nie bardzo chce zmierzać w tym kierunku. Kiedyś już na ten temat "rozmawiałyśmy" i moje wrażenie się nie zmieniło również po ostatniej wymianie korespondencji. Byłoby chyba dobrze, żeby sama na ten temat się wypowiedziała, może ktoś Ją zachęci???
Mary, fakt - płacę - wymagam. Forum istnieje dzięki użytkownikom, którzy piszą. Ale wsparcia technicznego brak, bardzo. Być może niewielkie opłaty za możliwość pisania by były w stanie zapewnić stałe wsparcie techniczne???
O to, że ktoś forum opuścił, nie możemy mieć pretensji, chociaż też bardzo żałuję, że pewnych autorytetów nie ma (Toszki i Mazana mi najbardziej brakuje, ale rozumiem, że mieli swoje powody). Niemniej jednak jest tu i tak mega baza wiedzy, z której korzysta się nieodpłatnie i korzysta z niej każdy kto forum znajdzie w necie. Sama tak forum znalazłam. Gdyby wtedy warunkiem było zapłacenie za wejście na dłużej i możliwość skorzystania z wiedzy, która już tu jest - raczej na pewno bym się skusiła. Osobiście uważam, że temat opłat jest wart przemyślenia - no ale to nie moja decyzja...