Radku chyba za bardzo nie pomoge, bo my plotek kupilismy prawie gotowy, czyli osobno te sztachety i osobno te grube czesci do ktorych te sztachety przykrecilismy. Sztachety sa na pewno z kasztana, ponoc sa trwale, w necie widze duzo takich plotow wlasnie z kasztana.
Mira ale piekne foty porobilas u mnie a wcale az tak ladnie nie mam. Jeszcze nie jestem zadowolona z ogrodu, duzo pracy jeszcze przed nami.
I tak sobie mysle, ze to juz pol roku od naszego spotkania ale ten czas zasuwa.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Wspaniałe zdjęcia Mirka dzięki za możliwość zajrzenia do ogrodu Izy. Iza, ty chyba troszkę niechętnie pokazujesz swój ogród. Ja to rozumiem, bo mój tylko miejscami nadaje się do oglądania. Ale Mirka super wykorzystała to, że świeże oko widzi więcej.
Kasiu Mira pokazala co to nalepsze i super to wszystko ujela z calkiem innej prespektywy. Duzo mam jeszcze pracy, by calosc dobrze wygladala i to o kazdej porze roku.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"