Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Basilikum 12:57, 06 cze 2021

Anda napisał(a)
Izabelo, wiem, że wolisz stacjonarnie. Ja też kupiłabym stacjonarnie i wysłała do Ciebie
Kwitnący rozmaryn jest śliczny. Moj stary też zawsze pięknie kwitł, a teraz kwitnie jego mała dziecinka

Kaczusie super. Avatar wreszcie znów taki Twój

Ewo dziekuje za oferte
ale ja lubie powloczyc sie po szkolce, pomacac...no wiesz, a jak jakiejs roslinki nie mam od razu to o tyle wiecej cieszy jak ja gdzies znajde.

Zastanawiam sie czy tych stokrotek nie kupic na grob tesciowej, My obsadzamy kwiatkami i ona ma wiele zalet, dlugo kwinnie, super wyglada i na koniec sezonu nie wyladuje na komposcie tylko w ogrodzie. Chyba pojade tam jeszcze raz
Basilikum 13:00, 06 cze 2021

zawitka napisał(a)
Sliczne kwiaty ma rozmaryn-- pierwszy raz widze kwitnacego.

Kaczuchy jak modelki ----przychodzę zawsze na nie popatrzeć i zawsze się uśmieję.

Takie delikatniutkie i kolorek ladny na zdjeciu sie nie calkiem zgadza

kaczuchy 3 siedza na jajkach wiec malo mobilne. W ogrodzie aktualnie tylko 2. No i dwie mamy z inkubatora. Musze je sfocic.
Alija 19:52, 06 cze 2021

Basilikum napisał(a)

zakwitl mi rozmyryn czasami mi troche kwitl ale myslama, ze mu w zimie za zimno. No i po tej najmrozniejszej od lat zimie kwitnie jak zwariowany

Pięknie kwitnie. Mnie raz się to zdarzyło, wyhodowałam wtedy dość spory okaz i zakwitł.
Avatarek z kaczuszkami w bramie akuratny, uwielbiam te Twoje kaczuchy.
Basilikum 23:09, 06 cze 2021

Ha nastepny Rok bedzie pod znakiem pomidorow. Wlasnie zapisalam sie na instagramie na pomidorowy kalendarz adwentowy. Bedziemy wymieniac sie nasionami. Ja musze wyslac 24 torebki z nasionami i dostane w grudniu 24 z innymi nasionami. W kazdej torebce Inna odmiana. Bedzie sie dzialo na parapecie
Rumianka 23:25, 06 cze 2021

Nigdy nie widziałam kwiatu rozmarynu jest baaardzo ciekawy...Tęcza znalazła sie w samym oczku okiieneczka ...pieknie. Nareszcie ogród tętni kolorkami, no i doczekalismy się tych piekności...
Basilikum 09:18, 07 cze 2021

Alija napisał(a)

Pięknie kwitnie. Mnie raz się to zdarzyło, wyhodowałam wtedy dość spory okaz i zakwitł.
Avatarek z kaczuszkami w bramie akuratny, uwielbiam te Twoje kaczuchy.

tez je uwielbiam nie wyobrazam juz sobie ogrodu bez kaczek

Rumianka napisał(a)
Nigdy nie widziałam kwiatu rozmarynu jest baaardzo ciekawy...Tęcza znalazła sie w samym oczku okiieneczka ...pieknie. Nareszcie ogród tętni kolorkami, no i doczekalismy się tych piekności...

oj ciesza te kolory, czerwiec jest pieknyy
KasiaBawaria 16:38, 07 cze 2021

Basilikum napisał(a)
Ha nastepny Rok bedzie pod znakiem pomidorow. Wlasnie zapisalam sie na instagramie na pomidorowy kalendarz adwentowy. Bedziemy wymieniac sie nasionami. Ja musze wyslac 24 torebki z nasionami i dostane w grudniu 24 z innymi nasionami. W kazdej torebce Inna odmiana. Bedzie sie dzialo na parapecie

Super pomysl

Kaczuchy cudne
Basilikum 21:17, 07 cze 2021

KasiaBawaria napisał(a)

Super pomysl

Kaczuchy cudne

Kasiu oj bedzie sie dzialo

Male kaczuszki od dzis mieszkaja w ogrodzie

Kasya 21:21, 07 cze 2021

Ale słodziaki
hankaandrus_44 21:38, 07 cze 2021

Piękni goście, w pięknym ogrodzie. Jak do Was nie zajechać, jak macie wszystko, co turyści lubią. Swojskie klimaty najbardziej.

Kaczuchy, te chodzące, cudowne są! Zakupy udane, to satysfakcja, a jak jeszcze zamysł jest na powtórzenie zakupu, to już potwierdzenie, że o to chodziło .