Wiolka5_7, dzień dobry! Trafiłam dziś na wątek "Metamorfozy", a tam takie cudo, Twój ogród! Nie do uwierzenia, jak wiele pracy potrafiłaś włożyć w planowanie i konsekwentną realizację tego, co masz teraz! Podziwiam, gratuluję wyczucia i determinacji, dziękuję za fotorelacje. Twój wątek to kopalnia wiedzy, doświadczeń i super lektura na jesienne wieczory Pokazujesz też, że chcieć, to móc Pozdrawiam i będę zaglądać!
Popadało krótko,ale intensywnie, nie liczyłam na deszcz a bardzo się przydał,bo też było sucho.... pogoda jak na wrzesień boska,tylko,że właśnie powinno popadać częściej..... weekend podają deszczowy...
Fajnie ,że podobają Ci się moje metamorfozy
Teraz jak sobie oglądam te zmiany Przed i Po to powiem Ci,że też mnie zadziwiają
te kilka lat spędzonych na O. nie poszły na marne,bardzo zaowocowały do tego moja praca i mam ogród taki jak mi się podoba uwielbiam go ! jeszcze nie skończony,ale jest jeszcze trochę do zrobienia
Pewnie,że chciec to móc ! widać to na moim przykładzie
Miłej lektury
Cześć Wiola! To znowu ja chciałam się tylko pochwalić że moja przesadzona i podzielona sesleria kwitnie w najlepsze więc jestem pełna nadziei że mój eksperyment się powiedzie Mam też pytanie - czy mogę ściąć na zimę hortensje bukietówki nad 2-3 oczkiem czy muszą te badyle zostać na zimę i dopiero wiosną to ciąć?
Wiola, pięknie! Werbeny i rdeścik takie subtelne, a jednak kradną show Trawniczek nienaganny, cała kompozycja bardzo cieszy wzrok. Gratulacje! Jakie drzewka masz na rabacie na ostatnim zdjęciu?