Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

koliber 13:04, 09 maj 2018

Oooo... , a gdzie Twoja śliczna buzia z avatarka????
koliber 13:11, 09 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Niwaki którego uformowałam z jakiegoś jałowca...

Nooo, muszę przyznać, że ten nivaki "z jakiegoś jałowca" wyszedł Ci baaardzo elegancki

Szkoda, że nie mam takiego jakiegoś jałowca, to bym Cię zaprosiła do siebie, abyś go tak od niechcenia obejrzała i moooże coś z nim zrobiła
alis 13:13, 09 maj 2018

Witam się Wiolu w Twoim wątku oficjalnie, bo podczytuje go już od jakiegoś czasu
Nie będę oryginalna zostawiając zachwyt nad Twoim perfekcyjnym ogrodem. Pozwolisz, że będę wpadać tutaj po inspiracjePozdrawiam
Wiolka5_7 20:59, 09 maj 2018

Makusia napisał(a)
Wiolu, a z Twojego doświadczenia (teraz się muszę dobrze skupić, żeby opisać w sposób zrozumiały to, co chcę przekazać ). Mam na swoim quasi bonsai jedną gałązkę, którą potrzebuję wygiąć w dół i w bok. Wczoraj ją przyszpiliłam tak, jak chcę. Problem w tym, że wówczas "poducha" zmienia swoje położenie i nie jest "u góry", a po skosie (bo gałązka została wygięta mocno w bok). Czy ta poducha będzie już rosła w taki sposób, czy się do mnie dostosuje?

Nie pamiętam jak to było, ale chyba jak odcięłam te sznurki po dłuzszym czasie to te poduchy raczej zostały w tym samym miejscu, co były po podwiązaniu...no moze troszkę się odgiely w strone poprzedniego polozenia

Podpytaj może Toszki , wrzuc tez fotkę
Wiolka5_7 21:03, 09 maj 2018

koliber napisał(a)
Oooo... , a gdzie Twoja śliczna buzia z avatarka????

Lubię zmiany hi hi
Wiolka5_7 21:04, 09 maj 2018

koliber napisał(a)

Nooo, muszę przyznać, że ten nivaki "z jakiegoś jałowca" wyszedł Ci baaardzo elegancki

Szkoda, że nie mam takiego jakiegoś jałowca, to bym Cię zaprosiła do siebie, abyś go tak od niechcenia obejrzała i moooże coś z nim zrobiła

Dzięki

No szkoda...Coś tam bym wymodziła...
Wiolka5_7 21:08, 09 maj 2018

alis napisał(a)
Witam się Wiolu w Twoim wątku oficjalnie, bo podczytuje go już od jakiegoś czasu
Nie będę oryginalna zostawiając zachwyt nad Twoim perfekcyjnym ogrodem. Pozwolisz, że będę wpadać tutaj po inspiracjePozdrawiam

Witaj Alicjo

Miło mi , ze wpadłaś do mnie i za twoje pochwały

Zaglądaj ile chcesz i się inspiruj
Pozdrawiam
kaz742011 22:28, 09 maj 2018

W zeszłym roku kupiłam sobie cisa-niwaki. Taki trochę zabiedzony był, ale stwierdziłam, że wyprowadzę go na ludzi. Wiosną został mocno przycięty i teraz ma bardzo ładne gęste przyrosty. Mam nadzieję że uzyskam efekt choć w połowie tak spektakularny jak Ty .
Wiolka5_7 22:41, 09 maj 2018

kaz742011 napisał(a)
W zeszłym roku kupiłam sobie cisa-niwaki. Taki trochę zabiedzony był, ale stwierdziłam, że wyprowadzę go na ludzi. Wiosną został mocno przycięty i teraz ma bardzo ładne gęste przyrosty. Mam nadzieję że uzyskam efekt choć w połowie tak spektakularny jak Ty .

Niwaki z cisa super, na pewno wyprowadzisz go na ludzi
ren133 12:07, 10 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Niwaki którego uformowałam z jakiegoś jałowca...

Piękny zakątek