Martuś ja też się tym wszystkim zachwycam... dziś jak kosiłam przedpłocie to gapiłam się i zachwycałam drzewami górującymi nad żywoplotem
Nie wyobrażam sobie ogrodu bez drzew... czekam aż dom będzie w nich zatopiony... a cisy i trawy to kolejna moja miłość.
Cieszę się ,że Ci się u mnie podoba
Dzięki za pochwały
Wiolu, jakbym czytała swoje myśli a gdybym mogła wybrać jedną tylko jedyną roślinę do ogrodu, to by był cis. Twoje kulki są dla mnie inspiracją, że można z nim dużo zdziałać.
Ja się bałam cisów a od kiedy je zaprosiłam do ogrodu to też je uwielbiam mogę podziękować Ćmie bukszpanowej,bo dzięki niej zdecydowałam się na cisy
One są niesamowite,bo z byle krzaczorków mozna uformować kule,półkule w 2-3 sezony za niewielką kasę
Uwielbiam te ich pędzelki...
Wiolu, która hakonechloa jest najbardziej podobna do zwykłej macra, bo tej bezodmianowej nie mogę nigdzie dostać, a wiesz jak to było z zeszłorocznym zamówieniem z Lublina. Mam fajna szkółkę niedaleko i są Greenhills, Beni Kaze, Albostriata.
Do 14 godziny nie padało,więc zrobiliśmy ściankę bardzo mi się podoba jeszcze jak miskanty Morning light podrosną będzie super
Teraz jest komplet z altaną...