Jestem z tzw.rewizytą. Cały dzień wracałam do komputera, żeby podczas dnia "szopa pracza i sprzątacza" obejrzeć chociaż z grubsza Twój ogród. Wpędziłaś mnie w kompleksy tym zapałem do pracy... Jeszcze nie przycięłam żadnej trawy, ani hortensji Ale nic to, spróbuję nadrobić.
Ogród masz super. Zmiana z falistych, japońskich rabat na te proste i eleganckie kanty jest na plus.
Cięcie jodły koreańskiej - teraz wykonam. Świetnie wygląda, a moja taka rozlazła.
Będę Ci kibicować i podejrzewam, że Twój ogród będzie dla mnie inspiracją.
Życzę słońca i dobrej pogody!
pozdrawiam
Witaj !
Cieszę się,że do mnie wpadłaś mimo wielu obowiązków
Ja też mam hortensje i trawy nie cięte,więc z tymi pracami to nie jestem tak do przodu jedynie przesadzanie i sadzenie zaliczyłam
Też myślę, że zmiana na proste linie byla strzałem w 10, bo w sumie u mnie wszystko w linii prostej
Jodłę ciachaj,tylko nie za mocno do gołego pnia...muszą być igły na galązkach, wtedy uśpiine pąki się obudzą
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i kibiciwanie
Cieszę się,że mogę Cię inspirować
Sloneczko wlaśnie się przedziera Tobie też życzę slonecznej niedzieli !
Pozdrawiam
Tak jest specjalna siatka przeciw kretom,którą kładziemy przed założeniem trawnika
U mnie trawniki do założenia od nowa, wiec na pewno będziemy kłaść tą siatkę, bo krety u mnie strasznie ryją i niszczą
Bardzo fajnie zapowiada się nowa rabata, dzięki prostym liniom będzie spójna z tą z przedogródka.
Sporo wiosennych prac za Tobą, ja z cięciem traw jeszcze czekam, marzec zapowiadają ciepły.
Twoja Susana ma ciekawy pokrój, sam ją formowałaś czy już tak była wyprowadzona ?