oo super działasz piękne te twoje rabaty nawet takie łyse ja rabatę chyba bede zmieniać po raz 5 więc nie jestes osamotniona
A u mnie żadna cebulka nie wyszła, buuu Może zgniły, albo, taka ze mnie ogrodniczka
Tak po cichu na to liczę W doniczkach były, no i się starałam na 3 krotność wielkości cebulki wsadzić, zobaczymy.
Już się cieszę Basiu ja posadzilam tylko 40 szt. Ale dokupię pewnie jesienią Masz może fotki ?
Za chwilę wstawię u siebie.
Ale piękne przedwiosenne rabatki czyśiutko, równiutko, tak jak lubię Widze, że jeszcze trochę cięcia Ci zostało, zazdroszczę bo uwielbiam to robić Ostatnio kłócimy sie z mężem kto ma ciąć, bo oboje chcemy i wyrywany sobie sekatory hihi
Dziękuję za pochwały powoli robię porządki ciąć trawy lubię,ale nie lubię sprzątać tego bajzlu wokół ...trawy uwielbiam,ale strasznie śmiecą w zimie To ja muszę swojego namówić na cięcie,bo jeszcze tego nie robił dobrze masz z eMem
Zbieranie latającej wszędzie trawy to rzeczywiście niefajne zadanie. Emek w ogrodzie tylko ciąć lubi, nic więcej, więc aż tak różowo nie jest...