Wiola no nie wytrzymam! Ale kanciki nie mówiąc już o brzozach. Gdyby nie to że wiem co planujesz na placyku to oczami wyobraźni widzialabym hamaczek. Mniam. Ale będzie bosko. Białe pnie brzoz na tle tuji. ....cudnie.a i w szoku jestem ze Twoje derenie mają jeszcze liście. U mnie już gołe czerwone patyki a i graby bez liści również.
dokladnie zmeczenie i mnie dopadlo ale staram sie teraz jak najwiecej zrobic przed przymrozkami i deszczem bo niechcem sie chlapac i babrac w zimnym blocie
Sadzilam dziś żurawki i przesadzałam i dzieliłam carexy. Wyjęłam tulipany ale nie posadziłam. Moze jutro, sadzarke skocze kupic bo swojej nie moglam znaleźć i wtedy sie zbiorę.
Apropo brzóz to pięknie ci wyszło. Aż mi szkoda ze nie mam miejsca na nie. Czekam z toba do wiosny na zielone listki
Kanciki uwielbiam,choć tutaj trawnik do założenia od nowa,ale narazie musi tak być
Kiedyś hamaczek na pewno będzie podoba mi się już ten kącik bardzo
No właśnie te białe pieńki fajnie są widoczne na tle tuji
U mnie to wogóle dużo roślin i drzew w liściach...coś tam graby zaczynają się przebarwiać,magnolia i wiśnia...
Graby masz sadzone w tym sezonie i pewnie dlatego szybciej zrzuciły,to samo moje tegoroczne buki...prawie bez liści...
No niestety, jakby nie było te nasze ogrody to ciężka praca...
Ja też dziś podgoniłam ,a cebulowe przy tym to pikuś
Też w zimnicę nie lubię pracować w ogrodzie...