Wiolus ja też wczoraj pracowałam do nocy ale zrobiłam dużo mniej niż Ty bo zaczęłam dopiero ok.15 . Zazdroszczę trawki bo u mnie pełno mniszka. Nie da się go nawet skosić bo rośnie przy ziemi i dopiero na następny dzień po koszeniu pędzi do góry. I wtedy znów żółto. Wiola super zmiany. Polezalabym na jednym z tych lezaczkow. Fajnie śś wyglada w porannym słońcu. No i w ogóle z mojej strony same achy i ochy Wiolus a powiedz mi jeszcze co ile masz posadzone te seslerie na tym zdjęciu z brzegu rabaty?One są tu posadzone w rzedzie tak jak u mnie ma byc.A są różne zdania na temat odległości między nimi.
Ach!!! ale piękna trawka!!! marzę o takiej Twój porządek jest wzorcowy a rabata na której zestawiłaś berberysa z seslerią ma moc będzie pięknie jak rośliny podrosną!
Haniu tak były buksy i poszły do nieba bo 3 rok walczę z ćmą i mam dość...kupiłam cisy i będę miała spokój....zostały mi buksy tylko w przedogródku....
Po tych deszczach wszystko ładnie ruszyło
Tak u mnie ogród słoneczny
Dawno się tak nie styrałam w ogrodzie ale dziś już o bólu zapomniałam i odpoczywam
To ostatnia zmiana w tym roku na rabatach....będę tylko pielegnować i podziwiać