Jak zawsze wszystko prezentuje się super jakie to są buki ? Dawyck purple?
Bardzo elegancko u Ciebie Wioluś Nowa elewacja, donice przy wejściu ekstra! A z rabatek i trawniczka też możesz być dumna!!!Cóż dopiero będzie w sezonie...?
A już miałam pisać gdzie aktualne fotki a tu są . Ale pięknie teraz ta kostka, elewacja, lampy i dodatki wspólgrają. I te ukochane szarości . Wiola no szczyt elegancji. A jak buchnie zielenią to będzie dopiero piorunujący efekt. Musiałam wylać moje achy i ochy .
Masz bardzo przemyślany i konsekwentny ogród . I jaki porządeczek wszędzie! Wiola, jak masz zrobione odciągi przy drzewach? W sensie czym zakotwiczone w ziemi?
Wiola no bardzo wiosennie u Ciebie. A w donicach widzę między innymi kocankę. Tez się na nią zdecydowałam w tym roku. I jeszcze na komarzyce z wiadomych względów... Widzę, że niektóre czochy pozbawiłaś liści. Tez mnie kusi żeby to zrobić bo nie sa już zbyt ładne. mam nadzieje, ze to im nie szkodzi...
A tu coś między bukami a tujami rośnie? Nie mogę sobie przypomnieć...
Wiola, w jakiej odległości masz Memory od ogrodzenia i od innych roślin? Ile miejsca mu liczyć? Jaka wielkość może osiągnąć po paru latach? Faktycznie może nieść średnicę 150 cm jak piszą?
Ale trawniczek masz miodzio Cieszy wszystko jak pięknie rośnie i nie sprawia problemów.
Wiolu co to za drzewa na drugim zdjęciu? One mają wiśniowy kolor liści? Edit. Doczytałam buki - jaka odmiana?
Wiolu, Dawno mnie nie było A tu tyle zmian , Wszystko pięknie rośnie I jeszcze kącik kulinarny , Bułeczki pewnie pyszne Pozdrawiam i ściskam