Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

Waclaw 21:46, 13 paź 2018

AgataM napisał(a)

U mnie kwitną róże kilkuletnie, młodsze już odpoczywają. Cały rok był szalony, więc kwtatom trochę się poprzestawiało.
Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny. Pozdrawiam

Ja, Agato jestem stałym gościem u Ciebie. Jest kilka takich wątków. Nie wymienię wszystkich. Twój ogród jest tak czarujący!
Achy i ochy wyrażam cichutko z rzadka ujawniając się na wątkach bo ileż razy można pisać wciąż te same przymiotniki?
Po prostu z wrażenia słów brakuje aby trafnie wyrazić zachwyt
anpi 22:04, 13 paź 2018

AgataM napisał(a)

Jeśli nie zdarzą zakwitnąć w ogrodzie to zakwitną we flakonie
Te czerwone to są owoce głogu. Mam dwa drzewka szczepione na pniu, całe są obsypane owockami.

To jakiej one są wysokości? ,Wydają się małe.Mam dwa głogi,ale listki wydały mi się inne.Mój biało kwitnący obsypany też owockami, a ten co na różowo,wogóle mnie ma owoców
AgataM 10:30, 14 paź 2018

Waclaw napisał(a)

Ja, Agato jestem stałym gościem u Ciebie. Jest kilka takich wątków. Nie wymienię wszystkich. Twój ogród jest tak czarujący!
Achy i ochy wyrażam cichutko z rzadka ujawniając się na wątkach bo ileż razy można pisać wciąż te same przymiotniki?
Po prostu z wrażenia słów brakuje aby trafnie wyrazić zachwyt

Wacku, dziękuję Ci bardzo za tyle miłych i ciepłych słów Jest to dla mnie niezwykle budujące, dowartościowujące i doceniające spojrzenie. Uwielbiam ogrody z klimatem, nieszablonowe w celowym nieładzie nasadzeń. Z dużą ilością kwiatów. Ciągle dążę do tego. Szukam kwiatów długo kwitnących, bezproblemowych. Powoli udaje się mi to osiągnąć.
Pozdrawiam i zapraszam.,..

AgataM 10:37, 14 paź 2018

anpi napisał(a)

To jakiej one są wysokości? ,Wydają się małe.Mam dwa głogi,ale listki wydały mi się inne.Mój biało kwitnący obsypany też owockami, a ten co na różowo,wogóle mnie ma owoców

Te głogi mają ok 1,50m wysokości. Kwitną na biało a teraz mają czerwone owoce wielkości zielonej wiśni. To pierwszy rok takiej ilości owoców
Różowo kwitnący w tym roku mi usechł.... Szkoda.,..

AgataM 10:58, 14 paź 2018

Waclaw 11:21, 14 paź 2018

AgataM napisał(a)

Wacku, dziękuję Ci bardzo za tyle miłych i ciepłych słów Jest to dla mnie niezwykle budujące, dowartościowujące i doceniające spojrzenie. Uwielbiam ogrody z klimatem, nieszablonowe w celowym nieładzie nasadzeń. Z dużą ilością kwiatów. Ciągle dążę do tego. Szukam kwiatów długo kwitnących, bezproblemowych. Powoli udaje się mi to osiągnąć.
Pozdrawiam i zapraszam.,..

Wciąż Cię odwiedzam i dalej będę to czynił
malgorzata_s... 15:35, 14 paź 2018

Piękna jesień w tym roku. Kolory boskie
AgataM 16:51, 14 paź 2018

Waclaw napisał(a)

AgataM 16:53, 14 paź 2018

Waclaw napisał(a)

AgataM 16:57, 14 paź 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)