Przyszłam z rewizytą i przeczytałam cały wątek przepadłam wśród pięknych,nietuzinkowych wianków,udekorowanych donic,witających na progu aniołów ! Masz dar i widać miłość do ogrodu i domu mamy wiele wspólnego,ja też lubię dawać rzeczom drugie życie i robić coś z niczego urzekło mnie wiele rzeczy np.stare drzwi wpasowane w ogród i piękne jeżówki...ach szkoda że mieszkasz tak daleko...mimo to będę tu częstym gościem i już jestem ciekawa Twoich wielkanocnych ozdób
Witaj Elu Bardzo miło czytać tyle miłych słów.
Murki kamienne maja ok 8 lat. Jedne są zaimpregnowane ( bez mchu) inne nie. Jak już wcześniej pisałam, mąż nie zdążył zabezpieczyć, bo za szybko i gęsto obsadziłam roślinkami . Myślę ,że mam trochę zdolności artystycznych, ale więcej wyobraźni przestrzennej. Syna podziwiam, trzeba przyznać ,że ma smykałkę. Oczko robiliśmy sami. To prawda, w nocy kaskada wody pięknie wygląda podświetlona, a kąpiel wtedy jest jeszcze przyjemniejsza.... Dla niektórych krzewów przycięcie było drugą szansą na życie. Wtedy było jeszcze bardzo mało informacji o sposobie cięcia w taki sposób ( bo to były duże krzewy), więc byłam trochę samoukiem. Na początku formowałam kule nożyczkami krawieckimi Ale jakoś się udałoJeżówki uwielbiam, bo piękne są niezależnie od pogody. Pozdrawiam gorąco
Witaj Sylwio Witam Cię w moich skromnych progach . Dekoracje i ogród to moje HOBBY Uwielbiam to, sprawia mi to ogromną przyjemność, odpoczywam przy tym, odstresowuję się i napawam się wynikiem swojej pracy. Pozdrawiam gorąco