MariuszG
23:43, 12 lut 2018
Witam wszystkich w moim ogrodzie
.
Jestem z Wami od 2012 roku, a aktywnie w życiu forum uczestniczę od niedawna. Teraz przyszedł wreszcie czas na założenie własnego wątku
.
Mój ogród jest rzeczywiście wiekowy. Jego wygląd zmieniał się z upływem lat. Kolejne pokolenia nadawały mu swój charakter i inne zastosowanie. Opieka nad tym niewielkim kawałkiem świata przypadła obecnie mi
. W moim ogrodzie pracuję od kilku(nastu) lat i zmieniam go w bardziej lub mniej świadomy sposób. Trafiając na Ogrodowisko zdobyłem mnóstwo praktycznej wiedzy, którą wykorzystałem w swoim ogródku. Przez tych kilka lat zrozumiałem jaka forma ogrodu najbliższa jest memu sercu. Jestem bardzo wdzięczny Danusi i jej Bliskim, którzy stworzyli i wciąż utrzymują to miejsce. Wdzięczny jestem też Forumowiczom, których praca inspirowała mnie do działań we własnym ogrodzie
.
Teraz czas na zdjęcia, które mam nadzieję dadzą Wam wyobrażenie w jakiej formie ogród sprawia mi największą przyjemność
.

Jestem z Wami od 2012 roku, a aktywnie w życiu forum uczestniczę od niedawna. Teraz przyszedł wreszcie czas na założenie własnego wątku

Mój ogród jest rzeczywiście wiekowy. Jego wygląd zmieniał się z upływem lat. Kolejne pokolenia nadawały mu swój charakter i inne zastosowanie. Opieka nad tym niewielkim kawałkiem świata przypadła obecnie mi

Teraz czas na zdjęcia, które mam nadzieję dadzą Wam wyobrażenie w jakiej formie ogród sprawia mi największą przyjemność