MariuszG
22:00, 27 mar 2018
Raju! Ile Gości
ależ się cieszę!
Agato, obecnie mam tunel foliowy, który nie jest w żaden sposób ogrzewany, rośliny nie są też szczególnie okryte zimą. Mimo tego, wszystko przeżyło spadki temperatury do -20 stopni. Tego rozmachu to aż tak nie ma
staram się, żeby było tam miło
.
Haniu, pierwszy raz udało mi się dostać laki. W zeszłym roku kupiłem nasiona, ale zabrakło niestety czasu. W tym sezonie na pewno nadrobię. Słyszałem, że pięknie pachnie, ale nie spodziewałem się, że aż tak ładnie
.
Izabelo, zapraszam
, dzięki Tobie miałem okazję już parę razy powędrować wirtualnie po Bawarii i poznać regionalne tradycje. Najbardziej podobał mi sie opisywany przez Ciebie wykup belki na dach
.
Sylwio, zawsze zachodzę w głowę jak Wy dajecie radę, ale to chyba dlatego, że jesteście właśnie "Wy", razem
, to Wasza siła. Toteż ja, z moim ogródkiem czuję się jak myszka, ale też jest fajnie
. Mój warzywnik jest zwykle nieco zaniedbany, nie to co Babci
. Donice są bardzo praktyczne, bo nornice nie zżerają mi cebulek
.

Agato, obecnie mam tunel foliowy, który nie jest w żaden sposób ogrzewany, rośliny nie są też szczególnie okryte zimą. Mimo tego, wszystko przeżyło spadki temperatury do -20 stopni. Tego rozmachu to aż tak nie ma

Haniu, pierwszy raz udało mi się dostać laki. W zeszłym roku kupiłem nasiona, ale zabrakło niestety czasu. W tym sezonie na pewno nadrobię. Słyszałem, że pięknie pachnie, ale nie spodziewałem się, że aż tak ładnie

Izabelo, zapraszam

Sylwio, zawsze zachodzę w głowę jak Wy dajecie radę, ale to chyba dlatego, że jesteście właśnie "Wy", razem