Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

Agnieszka_B 22:39, 17 sie 2014

Ale ci ładnie jezówki rosną . Ta rozpraszająca podoba mi się bardzo, ale też bym chyba nie miala gdzie takiego koloru upchnąć.

gierczusia 17:21, 18 sie 2014

Zdjęcia wreszcie pooglądałam .. Pięknie jest i wcale a wcale nie wygląda ,żeby Ci lysole jakąkolwiek roślinkę zżarły..wręcz przeciwnie..jest przecudowny busz

Byłam dziś w zielonych ..łojjj radochę miałam ... A jak z tym czwartkiem ??.. Spojrzyj na stronę , bo sporo już jest wykupione ...

Buziole
Bea 20:09, 18 sie 2014

Widziałam, zostało 39 reszta wykupione.

Większość różowych niedostępna.

Jak masz po co jechać to jedziemy, te moje pokreczone są.
Możemy się wybrać w inne rejony lub odpóścić.
Sama nie będę się wybierać bo jakoś tak ......, w towarzystwie raźniej.

Bea 20:31, 18 sie 2014

Ewa777 napisał(a)
Ja mam pytanie co do Waszej akcji z ubiegłego roku z wywarem z wrotycza. Jesteś zadowolona z rezultatów? Chciałbym pozbyć się opuchlaków z ogrodu i zastanawiam się nad tą metodą. Ziele (susz) musiałabym zamówić.

Witam,

ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na zadane pytanie, ponieważ oprócz wrotyczu stosowałam jeszcze inne środki (biomass sugar) i chemię.
Jedno mogę stwierdzć. Tam gdzie lałam wrotycz i stosowałam środki chemiczne opóchlaków jest znacznie mniej i rośliny wyglądają lepiej, niż w miejscach, gdzie była stosowana tylko chemia.
Ja zrywałam zielony, a susz miałam własny w związku z czym koszt był zerowy, dlatego jak tylko mam czas leję wrotycz.

gierczusia 21:53, 18 sie 2014

Bea napisał(a)
Widziałam, zostało 39 reszta wykupione.

Większość różowych niedostępna.

Jak masz po co jechać to jedziemy, te moje pokreczone są.
Możemy się wybrać w inne rejony lub odpóścić.
Sama nie będę się wybierać bo jakoś tak ......, w towarzystwie raźniej.

Beatko .. Ja mogę jechać bo już się nastawiłam ,że wycieczkę mam..trochę mi szkoda było jak zobaczyłam ,że tam tak przebrane.. Ja kupiłam dziś jeżówkę w zielonych i chyba będzie okej ..budleichyba w bylinowym nie ma, krwawniki są, owszem ale czy ma sens jechać po jedną rzecz ??? A to ci Ty chciałaś to wszytsko poszło ??... A masz jakieś inne miejsce na myśli ??

Ja tez wolę w towarzystwie
Bea 22:07, 18 sie 2014

Myślę nad tym innym miejscem, ale wybór ogranicznony. Pisarzowice i przyległe , Kapias, Żurek.?????

Nastawiłam się na inne niż jezówki; na jarzmianki,hosta.

Widziałam tą jeżówkę - ładna. Będziesz jeszcze coś tam dodawać?
gierczusia 10:24, 19 sie 2014

Bea napisał(a)
Myślę nad tym innym miejscem, ale wybór ogranicznony. Pisarzowice i przyległe , Kapias, Żurek.?????

Nastawiłam się na inne niż jezówki; na jarzmianki,hosta.

Widziałam tą jeżówkę - ładna. Będziesz jeszcze coś tam dodawać?

Noo własnie..też myślę nad innym i nic prócz terenów które wymienilaś ne przychodzi mi do głowy..n chyba ze jeszcze Żurek ale tam jest tylko jedno ogrodnictwo a w okolicy Pisarzowic jest ich więcej..ja w każdym razie mam ten czwartek zarezerwowany dla Ciebie

A pasuje ta jeżowka ???? Tak na serio ??

Bo wiesz..kupiłam jedną ..zawsze mogę podjechac po więcej bo jedna to chyba i tak mało...

A co myślalabyś dodać ??
boguslawa_ma... 14:11, 23 sie 2014

Przyszłam zakupy obejrzeć,a tu nic,chyba Beatka sadzi
gierczusia 12:53, 24 sie 2014

Beatka taki piękny sadziec kupiła że jeszcze nie raz szczena nam opadnie

Buziam Beatko .. I jeszcze z dzięki za to szaleństwo
boguslawa_ma... 12:58, 24 sie 2014

A firany kupiła?