Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

Bea 19:39, 12 mar 2015

Ewa napisał(a)
Może sie spotkamy znów na giełdzie, bo mi sie tez chce bardzo jechać

A kiedy się wybierasz?
Ewa777 21:26, 12 mar 2015

Enya73 napisał(a)
Jakoś powoli w tym roku handlowcy z giełdy zbierają się do sezonu, jakby byli niepewni nadejścia wiosny, a my tu już wyczekujemy wiosennych akcentów
Pozdrawiam serdecznie

U nas to samo. Już chciałabym kupić wiosennych kwiatów, a tu ni ma
Bea 22:17, 12 mar 2015

alinak 22:06, 16 mar 2015

A wiesz że tez wybieraliśmy sie d o Tych ,ale tydzień temu zasięgnęłam języka u znajomej że nic jeszcze nie ma .

o matko przypomniałam sobie teraz że w garażu czekają prymulki na posadzenie ...o lol . zapomniałam o nich
Margarete 23:46, 16 mar 2015

Witaj prawie wiosennie Beatko!
Szwendam się tak trochę i obijam po wątkach i szukam wiosny oraz inspiracji. Powolutku robię porządki w ogrodzie i planuje zmiany, a do tego podobnie jak wszyscy niecierpliwie czekam na wiosenną ofertę w centrach ogrodniczych.
Bea 08:11, 18 mar 2015

Margarete napisał(a)
Witaj prawie wiosennie Beatko!
Szwendam się tak trochę i obijam po wątkach i szukam wiosny oraz inspiracji. Powolutku robię porządki w ogrodzie i planuje zmiany, a do tego podobnie jak wszyscy niecierpliwie czekam na wiosenną ofertę w centrach ogrodniczych.

W tamtym roku na wiosnę miałam posadzone białe stokrotki i do tego niezapominajki.
Moje zakupy do wiosennych donic są bardzo spontaniczne - zależą od tego co jest w danej chwili dostępne i mi się spodoba.
W związku z czym okaże się to dopiero po powrocie z giełgy.
U nas jeszcze bardzo mały wybór jeśli chodzi o rośliny więc czekam jeszcze z zakupami.

Bea 08:13, 18 mar 2015

alinak napisał(a)
A wiesz że tez wybieraliśmy sie d o Tych ,ale tydzień temu zasięgnęłam języka u znajomej że nic jeszcze nie ma .

o matko przypomniałam sobie teraz że w garażu czekają prymulki na posadzenie ...o lol . zapomniałam o nich

Jeszcze za wcześnie - potwierdzam wybór mały. Mam nadzieję, że po świętach się rozkręci na całęgo. Jednak jeszcze chłodno.
Dzisiaj słonecznie - ale rano jest zimno.
siakowa 14:26, 18 mar 2015

witam, Czy moge zając chwilke pytaniem dotyczącym Twojego pobytu tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/4550-chelsea-flower-show-2014?page=2

może orientujesz się czy te bukowe kule to sa jakies małe odmiany buka czy to zwykly buk? czy długo mozna go tak utrzymac takim małym kulkowym?
pozdrawiam
Bea 08:30, 19 mar 2015

siakowa napisał(a)
witam, Czy moge zając chwilke pytaniem dotyczącym Twojego pobytu tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/4550-chelsea-flower-show-2014?page=2

może orientujesz się czy te bukowe kule to sa jakies małe odmiany buka czy to zwykly buk? czy długo mozna go tak utrzymac takim małym kulkowym?
pozdrawiam

Niestety nie udało mi się dotrzeć do informacji o rodzaju tego buka.
W materiałach, które były dostępne na stoisku nie było informacji na ten temat. Jedyne pomysł jaki mi się pojawił to wysłanie pytania przez stronę internetową
siakowa 08:32, 19 mar 2015

Bea napisał(a)

Niestety nie udało mi się dotrzeć do informacji o rodzaju tego buka.
W materiałach, które były dostępne na stoisku nie było informacji na ten temat. Jedyne pomysł jaki mi się pojawił to wysłanie pytania przez stronę internetową

hej w sensie jaką strone dokładnie ?