Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w budowie - nieustającej » Edycja postu

Ogród w budowie - nieustającej

Gabriela 11:43, 11 sty 2012

Tak, rano, trzeba sobie nagrać. Wydaje mi się że są powtarzane, trzeba by poszukać w programie.
Pszczelarnia 11:50, 11 sty 2012

Gaba, ja zapomniałam, że nie mam telewizora ani DVD ani niczego takiego. No zapomniałam, po prostu. Ale mam siostrę. Siostra ma.
Joku 21:35, 11 sty 2012

Dziękuję Gabrysiu za namiary. Spróbuję nagrać jutro. Ewa, chętnie bym tobie podesłała nagranie, ale nie wiem jak to zrobić
agniecha973 21:42, 11 sty 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Gaba, ja zapomniałam, że nie mam telewizora ani DVD ani niczego takiego. No zapomniałam, po prostu. Ale mam siostrę. Siostra ma.

Ewo, rozbawiłaś mnie swoim zapominalstwem. No a komentarz, że masz siostrę, po tym jak wymieniłaś TV i DVD... no nie mogę przestać się chichotać, a każdy chich to dzisiaj ból w plecach (coś mnie przewiało)
Pszczelarnia 22:03, 11 sty 2012

Joku napisał(a)
Dziękuję Gabrysiu za namiary. Spróbuję nagrać jutro. Ewa, chętnie bym tobie podesłała nagranie, ale nie wiem jak to zrobić

A to poproszę. Mam możliwośc obejrzenia "w gościach". Ja zapytam jak to się robi. Ty nagrasz to na płytę, tak? No płytę można skopiować. A siostra nomen omen jest romanistką.

Agniecha, ja mam 2 siostry. Od przybytku głowa nie boli. Rada bym była mieć więcej rodzeństwa.
Bea 22:27, 11 sty 2012

Pszczelarnia napisał(a)

A to poproszę. Mam możliwośc obejrzenia "w gościach". Ja zapytam jak to się robi. Ty nagrasz to na płytę, tak? No płytę można skopiować. A siostra nomen omen jest romanistką.

Agniecha, ja mam 2 siostry. Od przybytku głowa nie boli. Rada bym była mieć więcej rodzeństwa.

Witajcie.

Przesyłam Wam linka na stronę, gdzie można zobaczyć odcinki magazynu Jardins et loisirs
http://www.rtbf.be/video/recherche_jardins-et-loisirs?emissionId=20
Na TV5 Monde pojawiają się później niż na stronie RTBF.
Mimo, że są w wersji francusko języcznej podawane są nazwy roślin i ich odmiany.

Gabriela 10:11, 12 sty 2012

Bea, a masz namiary na ten drugi program "Cote Jardin", bo on jest fajniejszy.
Poza tym, tak jak już napisałam, od 24 marca tego roku TV5 Monde ma być z polskimi napisami.
Bea 19:50, 12 sty 2012

Cote Jardin
http://programmes.france3.fr/cote-jardin/?page=archive&id_rubrique=70

ale u mnie się nie otwierają - chyba jest jakiś błąd na stronie Fr3.

Już w tej chwili na TV5 są napisy polskie, ale nie obejmują wszystkich emisji.
EPODLAS 21:43, 20 sty 2012

Mam w końcu cyfrówkę i będę mogła oglądać ten ogrodniczy program. Ciekawe, czy u mnie będą polskie napisy. Zobaczę w czwartek.
Gabriela 11:11, 21 sty 2012

Cote jardin na linku podanym przez Beę, elegancko się otwiera i można oglądać.
Bożenko, napisy po polsku będą w TV5 Monde dopiero od 24 marca, teraz jeszcze nie ma.