Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

stychaz 14:00, 21 lip 2012

noemi napisał(a)

Witaj Madziu !

Ja bym trzecia posadziła W sobotę mam ambitny plan wyprawy do Stefana po cisy, to się rozejrzę i dam Ci znać.

Justyna ... nie ma mnie na weekend, bo bym chętnie się pojechała do Stefana ... popatrz czy są śliwy szczepione i wiśnie umbra ... kusisz tą 3 sztuką ... pomyślimy ... tylko , żeby były !!!

Cześć Madziu

Uprzejmie donoszę, że u Stefana są 3 lub 4 pissardi, szczepione wysoko na wys 2 lub 2.20 m. Są też 3 egzemplarze wisienek kulistych ale nie jest to dokładnie odmiana umbra, tylko jakaś prawie identyczna odmiana, tylko że szczepiona nisko na 1,80 m

pozostaje tylko się tam wybrać
Wieloszka 11:26, 22 lip 2012

Gardenarium napisał(a)

Ślicznie wyglądacie w tym dopieszczonym ogródku

Podpisuję się, podpisuję!!! Urocze spotkanie przeuroczych ogrodniczek w przeuroczym ogródeczku !
Przetacznik 21:04, 22 lip 2012

Noemi jestem pod dużym wrażeniem Twojego ogródka, uroczy i konsekwentny, harmonijny, nostalgiczny i wesoły zarazem...
Madzenka 03:34, 23 lip 2012

I będzie wisienka?????
noemi 21:55, 23 lip 2012

Marzenko , Moniko 352, Betysiu, Popcarol, Agatko, Finko, Ewuś, Asiu, Justyno, Wieloszko , Weroniko .... dziękuję za pochwały i wizytę u mnie w ogródeczku ... jest mi bardzo miło
noemi 21:58, 23 lip 2012

Ewa napisał(a)
Madziu jeszcze raz dziękujemy za cudne spotkanie w prześlicznym ogródku.
Stasiu nie może Cię nachwalić i kazał mi koniecznie to napisać
Tak sie napatrzyłam, ze chciałabym wrócić i zacząć działać u siebie
Pozdrawiamy serdecznie Ciebie i M z Lądka

Ewuś jeszcze odpoczywaj Kochana ... pozdrów koniecznie Stasia ... bardzo miło mi było Was gościć u siebie ... oj musimy to powtórzyć ...
M. przekazałam pozdrowienia również prosił przekazać pozdrowienia dla Was

buziaki
noemi 22:01, 23 lip 2012

stychaz napisał(a)

Witaj Madziu !

Ja bym trzecia posadziła W sobotę mam ambitny plan wyprawy do Stefana po cisy, to się rozejrzę i dam Ci znać.

Justyna ... nie ma mnie na weekend, bo bym chętnie się pojechała do Stefana ... popatrz czy są śliwy szczepione i wiśnie umbra ... kusisz tą 3 sztuką ... pomyślimy ... tylko , żeby były !!!

Cześć Madziu

Uprzejmie donoszę, że u Stefana są 3 lub 4 pissardi, szczepione wysoko na wys 2 lub 2.20 m. Są też 3 egzemplarze wisienek kulistych ale nie jest to dokładnie odmiana umbra, tylko jakaś prawie identyczna odmiana, tylko że szczepiona nisko na 1,80 m

pozostaje tylko się tam wybrać

Justi dziękuję za info ... ładne wisnie umbra są w mokronosie po 230 zł sztuka ... poczekam do jesieni, może będzie przecena
noemi 22:03, 23 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
I będzie wisienka?????

Madżenka będzie, będzie ... musi być ... tylko szukam w dobrej cenie
noemi 22:05, 23 lip 2012

Kochani pomóżcie mi zidentyfikować tą hortensję ... kupiłam jako limelight ( przy zakupie nie miała etykiety) ... ale mam limki przy tarasie i kwiaty na początku są limonkowe a te są białe ...

noemi 22:23, 23 lip 2012

A to moje pierwsze ślicznoty różyczki, które dostałam w prezencie od Ewy i Stasia i jeszcze ściereczka , którą żal używać ...
... różyczki jeszcze nie posadzone do gruntu, ale chyba się zdecyduję na taką kompozycję w pachysandrze ... pasują ???

A to lawenda od Irenki w uroczej osłonce

... jeszcze raz bardzo dziękuję