Syla ... tylko te co oglądałam to były wielkie , z grubym pniem , jak bym je chciała posadzić, to dół by musiał być taki jak mój zawijasek , bo donica była bardzo duża , nie podobało mi się takie duże drzewo ... już delikatniejsza jest wiśnia umbra a też przecież szczepiona jest na 220 cm ... wolałabym takie szczepione na ok 180 cm ... będę szukać , dzisiaj mam na trasie parę szkółek , to zajadę, zrobię zdjęcia i będę się z Wami konsultowała
Magdziu, przybiegłam pooglądać jeszcze raz Teraz już wiem, co mnie natchnęło na lawendę - widziałam śliczne grządki lawendowe - właśnie u Ciebie i u Dianki.... Dopieszczone cudnie wszytko ...
Dzięki ...Witaj dzisiaj jak się uda , będę ścinać już lawendę ... ale jestem z niej bardzo zadowolona ... nie nawoziłam jej w międzyczasie .... tylko wiosną i może dlatego już się skończyła ? ... Madżenka nawoziła ... jestem ciekawa jak u niej?
Ewo dziękuję ... tak o tą chodziło ... już sobie zapisałam do ulubionych ... oj nie mogę się napatrzyć na to cudo ... i chcę mieć więcej hortensji u siebie , żeby nie było mi żal ścinać kwiaty do bukietów