Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 12:09, 11 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Madzia coś wciśnijmy na froncie chociaż jakieś kuleczki lub maly kawalek lusterka

Oj tak, kuleczki jeszcze trzy dojdą ... mam nowy numer do pana z plantacji .... ten pod który się dobijałam nieaktualny .... ale czasu mi brak i nie wiem zamawiać? czy nie zamawiać ?

buźka ....stęskniłam się za Tobą bardzo ...byle do soboty
noemi 12:10, 11 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Magdo, cofnęłam się o kilka stron zachwytów, by dotrzeć do sedna: elegancki, prosty przedogródek.
Lustereczko prawdę Ci powie - jak w baśni.
'Zebrinus' jest dla mnie za agresywny ale rozplenice OK. Fajne te kulki na dole (bukszpany) i na górze (wiśnia).

Ewo dziękuję .... dzisiaj może nadrobię fotki dzienne

pozdrawiam
monitka 12:15, 11 paź 2012

Madziu a czemu się zastanawiasz czy brać? Gdybym u siebie pod nosem miała plantację i kulki w takiej cenie to bym się długo nie zastanawiała bo w moich ogrodniczych maleństwa za trzy dyszki są...

Przedogródek ślicznie wygląda
noemi 12:16, 11 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Zainspirowałaś mnie do zmiany w przedogródku. Super wyglądają te kulki bukszpanowe w dużej grupie. Bardzo korzystna zmiana Pozdrawiam ciepło

Anitko a czy Ty widziałaś linka do mojej inspiracji .... proszę

http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/431/1/recent_project_1

...dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie ...

p.s.widziałam przepiękne zdjęcia z Toskanii ...dzięki za fotorelację .... być tam to moje marzenie....
noemi 12:22, 11 paź 2012

monitka napisał(a)
Madziu a czemu się zastanawiasz czy brać? Gdybym u siebie pod nosem miała plantację i kulki w takiej cenie to bym się długo nie zastanawiała bo w moich ogrodniczych maleństwa za trzy dyszki są...

Przedogródek ślicznie wygląda

Moniko, bo czasu coraz mniej .....a trzeba tam pojechać za dnia , odebrać bukszpany , przygotować rabatę czyli ściągnąć darń, przekopać i posadzić .... weekendy w październiku już zaplanowane ...na ogród czasu coraz mniej .... ...ale spróbuje ...
monitka 12:24, 11 paź 2012

No to rzeczywiście komplikuje sytuację...w każdym razie trzymam kciuki, może się uda
Enya73 12:46, 11 paź 2012

noemi napisał(a)

Zainspirowałaś mnie do zmiany w przedogródku. Super wyglądają te kulki bukszpanowe w dużej grupie. Bardzo korzystna zmiana Pozdrawiam ciepło

Anitko a czy Ty widziałaś linka do mojej inspiracji .... proszę

http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/431/1/recent_project_1

...dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie ...

p.s.widziałam przepiękne zdjęcia z Toskanii ...dzięki za fotorelację .... być tam to moje marzenie....

Dzięki za tego linka, rewelacyjne zdjęcia Wklejam do ulubionych
grupa_trzyma... 14:08, 11 paź 2012

noemi napisał(a)

Madzia coś wciśnijmy na froncie chociaż jakieś kuleczki lub maly kawalek lusterka

Oj tak, kuleczki jeszcze trzy dojdą ... mam nowy numer do pana z plantacji .... ten pod który się dobijałam nieaktualny .... ale czasu mi brak i nie wiem zamawiać? czy nie zamawiać ?

buźka ....stęskniłam się za Tobą bardzo ...byle do soboty

A ja dostałam od Ciebie (u Kapiasów) nr do pana z plantacji już nowy czy jeszcze stary?
noemi 14:18, 11 paź 2012

Stary ... ale spokojnie, bo stary podaje nowy .....a nowy nr to : 502-169-250 info z ostatniej chwili ...krzaki są dostępne po 8 zł , a kulki i stożki (formowane w tym sezonie z nowymi przyrostami ) po 18zł
grupa_trzyma... 14:22, 11 paź 2012

Dzięki