Swoje czyściłam sodą oczyszczoną ...schodzą nawet takie czarne kropki brud w porach ...chyba to jest... a tulipany posadzę w tą sobotę wśród traw za leżaczkiem, bo tam będzie pusto na wiosnę... w trawniku sadziłam krokusy , ale eksperyment się nie udał ... pojedyncze sztuki ...efektu nie było
Madziulka dawno oj dawno mnie tu nie było Alez wypiękniało Pozwól; że się wyłożę na tym leżaczku wśród Twych traw Dzisiaj to ledwo doczłapałam do domku więc wypoczynek w tak urokliwym miejscu jak znalazł
Gosiu, leż i wypoczywaj Kochana do woli .... należy Ci się teraz tym bardziej ... fajnie że mnie odwiedziłaś
Madziu, rozumiem Cię. też ostatnio miałam mało czasu na forumowanie się.
Pięknie posprzatałaś w ogrodzie. A ten leżaczek ewidentnie się do mnie usmiecha
Aga przyjedź , odpoczniemy razem, pogadamy , kawkę wpijemy
Madziu.... nie sadź niczego w trawnik.. żadnych cebul.... trawnika do czerwca nie skosisz.. a usychające badyle w trawniku....zepsują Ci widok ogrodu.... wrzuć gdzieś za bukszpany, przed bukszpany, ale nie w trawnik.... chyba że potraktujesz cebulki jednorazowo Posadź w donice....
Aniu , nie wyraziłam się precyzyjnie ... nie chcę sadzić cebul w trawnik , ale w trawach za leżaczkiem , bo na wiosnę będzie tam łyso ...a tak będzie łyso, ale mam nadzieje , że kolorowo
Ania dobrze radzi ja wsadziłam 50 sztuk tulipanów w środek rabaty. Wiem, że liściory będą szpecić... ale u mnie dolnego piętra niet... będzie powstawać dopiero
Evchen tak zrobię .... tulipki na rabaty . nie w trawniczek
Fiu, fiu, fiu, jak wysprzątane, wymuskane, doniczusie wymyte Nie masz kochana jakichś wolnych przebiegów? U mnie też mnóóóstwo sprzątania Widzę, że leżaczek jeszzcze na swoim miejscu - moje meble tarasowe też wciąż na tarasie, tak jakoś się boję, że jak je schowam, to zima szybciej przyjdzie
Aga na moich włościach to wiesz ... wstyd , jak by było inaczej ... wiesz, że ja chętnie do Ciebie , zawsze ... a leżaczek ?mam dla niego pokrowiec, ale schować go tak całkiem, to już nie mam gdzie ... może na taras go przeniosę , żeby trawki nie ugniatał
Madziu.... nie sadź niczego w trawnik.. żadnych cebul.... trawnika do czerwca nie skosisz.. a usychające badyle w trawniku....zepsują Ci widok ogrodu.... wrzuć gdzieś za bukszpany, przed bukszpany, ale nie w trawnik.... chyba że potraktujesz cebulki jednorazowo Posadź w donice....
W ozdobny trawnik (lawn) nie sadziłabym. Tylko krokusy.
Pszczółko u mnie nawet krokusy nie chciały wyjść ... ino 1 sztuka ... nie sadzę już nic w trawnik