A tak a propos końca świata - czytałam dziś dowcipny komentarz na ten temat, parafrazując: że powinno się powierzyć jego przygotowanie Polakom, wtedy byłaby pewność, że nie będzie go wcale, a w najgorszym wypadku nie będzie na czas
Marzenko , a nie okrywasz magnolii ? ja się zastanawiam jak pociągnąć prąd do wisienki mojej jedynej w przedogródku ....i thuje też bym mogła oświecić ...nic, tylko czas zacząć męczyć M. w tym temacie ... w Tk maxie zawsze chodzę na dział kuchenny , słyszałam, że pościel mają bardzo fajną ...czas się rozejrzeć
A tak a propos końca świata - czytałam dziś dowcipny komentarz na ten temat, parafrazując: że powinno się powierzyć jego przygotowanie Polakom, wtedy byłaby pewność, że nie będzie go wcale, a w najgorszym wypadku nie będzie na czas
Aga właśnie piję kawę i opycham się ciachem z wczoraj ... podziwiam Cię , takie przyjęcie , toż to szok ...przepis zapiekanki z makaronem na maila poproszę ...co do ozdób .... hmmmm blomus jest nowoczesny , na zewnątrz gdzieś na widoku fajnie będzie się prezentował, taki smaczek ogrodowy ... sama nie mam pomysłu gdzie ja swoje powieszę ... a zakupy takie to sama oszczędność, widziałaś ich cenę katalogową , za tyle są teraz w sieci do kupienia ... takie zakupy nie są zabronione ...ja mam problem z tym, że w tylu różnościach jakie są w TK Maxxie nie widzę tych perełek, dopóki mi ktoś nie pokaże ... i nie znam się też na takich firmowych rzeczach ... ale lubię je mieć za dobrą cenę
Ja powieszę moje choineczki na magnoli w ogródku. Myślę jak pociągnąć do niej prąd do lampek ....
Gdyby nie Domi też bym tych smaczków nie odkryła, bo w tk max jets tak dużo produktow, że odnaleźć się nie mogę, poza jednym - sprzętem do kuchni i kocami, tu zawsze zgrzeszę i zabawki dla psa to jest rewleacja !!!
Dziewczynki! Mam tak samo jak Wy
Moja cała rodzina zachwycona TKM, a ja wciąż wchodzę i ... wychodzę.
Tyle towaru i tyle ludzi - jestem tam zagubiona.
Ale dzięki Domi i Wam, dzisiaj pojechałam i odkryłam mnóstwo super rzeczy!
Świece zapachowe, mydełka, super skarpety
Kupiłam Blomusy oczywiście też!
Pozdrawiam
Koniecznie Domi trzeba wypytywać co jakiś czas, co ostatnio kupiła lub widziała w Tk maxxie i będziemy wtedy uratowane ...a te świece zapachowe są super!!! ... zawsze się koło nich nachodzę i nawącham