Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 11:04, 22 lis 2012

Martek napisał(a)
Dobranoc Noemi .
Jeszcze tylko zostawię pytanie czy ja u ciebie przypadkiem nie dałam się wkręcić z koniec świata ?
Nie widziałam wcześniej reklamy )))))))))))

Dzień Dobry Martuś ....u mnie nieeeeee... ale też jej nie widziałam...ponoć jest straszna....
noemi 11:06, 22 lis 2012

asc napisał(a)
Dawać do kuchni... może i ja skorzystam

jest już Aniu smacznego

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2544-makaron-molto-bene
noemi 11:06, 22 lis 2012

JulkAd napisał(a)
No tak... nie dosyć, że się spotkały bez nas...zdjęć nie zrobiły...to jeszcze ciasteczka na wynos dostały...pozdrawiam wieczornie Magdo i cieplutkiego tygodnia życzę

Pozdrawiam Kochana .......oj jak dobrze, że już czwartek ....oby do weekendu

buziaki
Wieloszka 11:10, 22 lis 2012

A tak a propos końca świata - czytałam dziś dowcipny komentarz na ten temat, parafrazując: że powinno się powierzyć jego przygotowanie Polakom, wtedy byłaby pewność, że nie będzie go wcale, a w najgorszym wypadku nie będzie na czas
noemi 11:12, 22 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Aga właśnie piję kawę i opycham się ciachem z wczoraj ... podziwiam Cię , takie przyjęcie , toż to szok ...przepis zapiekanki z makaronem na maila poproszę ...co do ozdób .... hmmmm blomus jest nowoczesny , na zewnątrz gdzieś na widoku fajnie będzie się prezentował, taki smaczek ogrodowy ... sama nie mam pomysłu gdzie ja swoje powieszę ... a zakupy takie to sama oszczędność, widziałaś ich cenę katalogową , za tyle są teraz w sieci do kupienia ... takie zakupy nie są zabronione ...ja mam problem z tym, że w tylu różnościach jakie są w TK Maxxie nie widzę tych perełek, dopóki mi ktoś nie pokaże ... i nie znam się też na takich firmowych rzeczach ... ale lubię je mieć za dobrą cenę

Ja powieszę moje choineczki na magnoli w ogródku. Myślę jak pociągnąć do niej prąd do lampek ....
Gdyby nie Domi też bym tych smaczków nie odkryła, bo w tk max jets tak dużo produktow, że odnaleźć się nie mogę, poza jednym - sprzętem do kuchni i kocami, tu zawsze zgrzeszę i zabawki dla psa to jest rewleacja !!!

Marzenko , a nie okrywasz magnolii ? ja się zastanawiam jak pociągnąć prąd do wisienki mojej jedynej w przedogródku ....i thuje też bym mogła oświecić ...nic, tylko czas zacząć męczyć M. w tym temacie ... w Tk maxie zawsze chodzę na dział kuchenny , słyszałam, że pościel mają bardzo fajną ...czas się rozejrzeć

buziaki
noemi 11:12, 22 lis 2012

Wieloszka napisał(a)
A tak a propos końca świata - czytałam dziś dowcipny komentarz na ten temat, parafrazując: że powinno się powierzyć jego przygotowanie Polakom, wtedy byłaby pewność, że nie będzie go wcale, a w najgorszym wypadku nie będzie na czas

He, he ... dobre
noemi 11:17, 22 lis 2012

Gabisia napisał(a)

Aga właśnie piję kawę i opycham się ciachem z wczoraj ... podziwiam Cię , takie przyjęcie , toż to szok ...przepis zapiekanki z makaronem na maila poproszę ...co do ozdób .... hmmmm blomus jest nowoczesny , na zewnątrz gdzieś na widoku fajnie będzie się prezentował, taki smaczek ogrodowy ... sama nie mam pomysłu gdzie ja swoje powieszę ... a zakupy takie to sama oszczędność, widziałaś ich cenę katalogową , za tyle są teraz w sieci do kupienia ... takie zakupy nie są zabronione ...ja mam problem z tym, że w tylu różnościach jakie są w TK Maxxie nie widzę tych perełek, dopóki mi ktoś nie pokaże ... i nie znam się też na takich firmowych rzeczach ... ale lubię je mieć za dobrą cenę

Ja powieszę moje choineczki na magnoli w ogródku. Myślę jak pociągnąć do niej prąd do lampek ....
Gdyby nie Domi też bym tych smaczków nie odkryła, bo w tk max jets tak dużo produktow, że odnaleźć się nie mogę, poza jednym - sprzętem do kuchni i kocami, tu zawsze zgrzeszę i zabawki dla psa to jest rewleacja !!!

Dziewczynki! Mam tak samo jak Wy
Moja cała rodzina zachwycona TKM, a ja wciąż wchodzę i ... wychodzę.
Tyle towaru i tyle ludzi - jestem tam zagubiona.
Ale dzięki Domi i Wam, dzisiaj pojechałam i odkryłam mnóstwo super rzeczy!
Świece zapachowe, mydełka, super skarpety
Kupiłam Blomusy oczywiście też!
Pozdrawiam

Koniecznie Domi trzeba wypytywać co jakiś czas, co ostatnio kupiła lub widziała w Tk maxxie i będziemy wtedy uratowane ...a te świece zapachowe są super!!! ... zawsze się koło nich nachodzę i nawącham

buziaki
Mala_Mi 17:36, 22 lis 2012

noemi napisał(a)

He, he ... dobre

Dobre i prawdziwe

A magnoli też nie okrywam...
noemi 17:49, 22 lis 2012

To może mojej też nie okryje, zaryzykuje ... będzie u mnie 4 zimę ....no zastanowię się jeszcze
anna_studio 17:58, 22 lis 2012

...choineczki, choineczki....ja nie myślę jeszcze o choinkach....nie kcem....zimy...nie