Podpatrzyłam Madziu u Ciebie inspirację wianka bukszpanowego z jajami, niestety nie wyszło mi tak elegancko, bo inne jajka trochę miałam i wianek z mchu a nie z bukszpanu... i mały....i w ogóle nie wiem czy tak zostanie...pozdrawiam
Aniu , jeden wianuszek powędrował do Przyjaciółki spodobał jej się , na drzwiach wisi ten z białym domkiem , ciut go poprawiłam .... a bukszpanowy w domu, tylko jajca jeszcze nie wiszą ... miałam mieć luźny tydzień a zrobił się koszmarny ... trzymaj za mnie kciuki , jutro !
Justi lęcę do Ciebie zobaczyć .... a ta inspiracja bardzo mi się spodobała ...w piątek dokończę swój i pokażę ... wiesz, próbowałam na wianku z mchu i chyba jest za "gładki" a ten bukszpanowy jest taki rozczochrany ... a widziałaś taki ...
chciałam go zrobić i powiesić na dworze ... z tych cebulek pewnie by nic nie było , ale takie nie rozwinięte mi się podobają i bym je moczyła raz na jakiś czas w wodzie .... ot taki eksperyment
Syla jeszcze bukszpanowy nie skończony , pokaże w piątek, a w domu będzie kolorowo i dużo wiszących jaj .... tylko ten tydzień mam wysysający całą energię ze mnie