Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

gusiarz 12:47, 30 lis 2013

Magdziu - witam . Podczytuję, ale nie wpisuję... i pytaniem strzelam... czym te twoje - Moniczkowe patyczki są uszlachetnione?? Plis podpowiedz - malowałaś czymś? Pytałam u Moni, ale na razie brak Moni... Mam patyczki po liliowcach i też chcę taką patynkę na nich.. Buziaki
noemi 13:39, 30 lis 2013

gusiarz napisał(a)
Magdziu - witam . Podczytuję, ale nie wpisuję... i pytaniem strzelam... czym te twoje - Moniczkowe patyczki są uszlachetnione?? Plis podpowiedz - malowałaś czymś? Pytałam u Moni, ale na razie brak Moni... Mam patyczki po liliowcach i też chcę taką patynkę na nich.. Buziaki

Aguś moja patyki przeciągnełam białą farbą, taką do wnętrz , moczyłam paluchy i wcierałam farbę. Patyki były ciemno brązowe , nie wiem z czego, u Moni czytałam, że jej są puste w środku.

Buziak.
gusiarz 14:29, 30 lis 2013

Dzięki, dzięki, dzięki - myślę, że jak farba do wnętrz to jakaś akrylowa... poszperam w garażu i będę maziać. Jeszcze raz ogromne dzięki
Madzenka 15:05, 30 lis 2013

Gabisia napisał(a)

Ojej!
U tego "naszego" Pana??

Nie, obok. Irenka kupiła u naszego Pana dwa stożki po 30 zł.Ale już nie ma w czym przebierać, poprzednio kupiłam najładniejszego a z Irenką teraz znalazłyśmy dwa najlepsze
Madzenka 15:07, 30 lis 2013

noemi napisał(a)

Jak to ?! u naszego Pana? a coś będzie jeszcze dla nas za tydzień ???... Marzenko pokaż fotki , proszę, proszę.... chociaż oko nacieszę, bo u mnie pusto przed domem buuuuu

Miało CIę nie być!! Przecież byśmy się razem wybrały...ale za tydzień będę miała czas na ozdoby bożonarodzeniowe. Dzisiaj był cel na rośliny przed wejście bo mnie dynie i chryzantemy przyprawiały o ból głowy
Żałuje że i nie kupiłam bardzo nietypowej gwiazdy betelejemskiej w kolorze ostry pink....

Pokazałam zakupy ale jeszcze nie mam plamek i bombek na nich, dopiero za tydzień..
noemi 19:59, 06 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Miało CIę nie być!! Przecież byśmy się razem wybrały...ale za tydzień będę miała czas na ozdoby bożonarodzeniowe. Dzisiaj był cel na rośliny przed wejście bo mnie dynie i chryzantemy przyprawiały o ból głowy
Żałuje że i nie kupiłam bardzo nietypowej gwiazdy betelejemskiej w kolorze ostry pink....

Pokazałam zakupy ale jeszcze nie mam plamek i bombek na nich, dopiero za tydzień..

Nie było mnie ... i Twoje zakupy śliczne, idę zrobić rozeznanie co mam , żeby jutro nie dostać oczopląsu

anna_studio 10:50, 11 gru 2013

Widziałam już wasze cuda z wiankowania u Madżen...
Pozdrawiam i ściskam....
Pszczelarnia 11:11, 11 gru 2013

To ja już chcę zobaczyć front domu i taras z dekoracjami.
noemi 11:20, 11 gru 2013

Aniu , Ewo witajcie

postaram się dokończyć dekoracje i pokazać ... sama jestem ciekawa efektu końcowego ... gapa ze mnie straszna i zostawiłam jeden wianek u Marzenki ... z emocji wczoraj nie mogłam zasnąć ...

buziaki przesyłam
Madzenka 18:58, 11 gru 2013

noemi napisał(a)
Aniu , Ewo witajcie

postaram się dokończyć dekoracje i pokazać ... sama jestem ciekawa efektu końcowego ... gapa ze mnie straszna i zostawiłam jeden wianek u Marzenki ... z emocji wczoraj nie mogłam zasnąć ...

buziaki przesyłam

Madziu. M wyjeżdża jutro i wraca w piątek wieczorem, ja teź wyjeżdżam... Może sie jakoś zgadamy w sobote? Chyba bedę w rynku w sobotę wieczorem