Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 23:50, 15 maj 2015

Kamilka, może wstępnie 03.06 ( środa ) godz. 17 ? … napiszę do Dziewczyn wstępną propozycję spotkania , może sie uda nas zebrać …

Jutro ostro działam w ogrodzie , ale i odpoczywam . Zaleta małego metrażu
Gabisia 23:55, 15 maj 2015

Magdalenko, łobuzie!
Dlaczego Ty do mnie nie dzwonisz i nie piszesz, z wiadomością, że coś pięknego mi przywiozłaś???

I coś białego podobno do ogrodu przytaszczyłaś?
Buziam
Kamajla 23:57, 15 maj 2015

noemi napisał(a)
Kamilka, może wstępnie 03.06 ( środa ) godz. 17 ? … napiszę do Dziewczyn wstępną propozycję spotkania , może sie uda nas zebrać …

Jutro ostro działam w ogrodzie , ale i odpoczywam . Zaleta małego metrażu

Akurat w środy eM jest do wieczora poza domem, a ja mam dzieci na głowie. Jestem za którymkolwiek dniem z tego tygodnia. A jak większości będzie pasować jednak środa, zobaczę co da się zrobić
noemi 00:01, 16 maj 2015

Gabisia napisał(a)
Magdalenko, łobuzie!
Dlaczego Ty do mnie nie dzwonisz i nie piszesz, z wiadomością, że coś pięknego mi przywiozłaś???

I coś białego podobno do ogrodu przytaszczyłaś?
Buziam

Dzisiaj cały dzień o Tobie myślałam Wożę w aucie i miałam różne pomysły , kiedy Ci podrzucić przesyłkę i zrobić niespodziankę. Ale ruch uliczny mnie pokonał będę jutro do południa , nie będę przeszkadzać , zostawię na ławeczce , jak Was nie będzie

Białe to coś jeszcze nie jest , ale będzie i po Twoim poście o ilości drzew , policzyłam swoje i ja mam ich u siebie już 9 szt magnolii nie liczę , bo to krzak

Buziak
noemi 00:03, 16 maj 2015

Kamajla napisał(a)

Akurat w środy eM jest do wieczora poza domem, a ja mam dzieci na głowie. Jestem za którymkolwiek dniem z tego tygodnia. A jak większości będzie pasować jednak środa, zobaczę co da się zrobić

Okey , to może wtorek lub czwartek ? poniedziałki są ciężkie w pracy a piątek to już weekendu początek i każdy pędzi do domu … coś ustalimy … mam nadzieję
Gabisia 00:21, 16 maj 2015

noemi napisał(a)

Dzisiaj cały dzień o Tobie myślałam Wożę w aucie i miałam różne pomysły , kiedy Ci podrzucić przesyłkę i zrobić niespodziankę. Ale ruch uliczny mnie pokonał będę jutro do południa , nie będę przeszkadzać , zostawię na ławeczce , jak Was nie będzie

Białe to coś jeszcze nie jest , ale będzie i po Twoim poście o ilości drzew , policzyłam swoje i ja mam ich u siebie już 9 szt magnolii nie liczę , bo to krzak

Buziak

Madziu, wpadaj jak w dym
Na poranną kawkę.
Ja dopiero o 13 wybywam.
Ale daj pospać please, bo dziś jestem po paru lampeczkach winka, Mały u dziadków, więc jest szansa jutro poleżeć w łóżeczku dłużej niż do 7
noemi 00:25, 16 maj 2015

okey , zostawię sobie wizytę u Ciebie na deserek będziemy in touch
Gabisia 00:31, 16 maj 2015

Dobrej nocy
polinka 07:21, 16 maj 2015

Dziewczyny 03.06 to początek długiego weekendu. W czwartek, w Boże Ciało ZC pewnie zamknięte Będę czytać co ustalicie...

Kamajla 07:27, 16 maj 2015

polinka napisał(a)
Dziewczyny 03.06 to początek długiego weekendu. W czwartek, w Boże Ciało ZC pewnie zamknięte Będę czytać co ustalicie...

Chociaż jedna przytomna
Madzia, to może jednak w poniedziałek? Po trudnym dniu relaksik w ZC się należy jak nic