Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Pokaż wątki Pokaż posty

Rododendronowy ogród II.

Kondzio 20:48, 05 sty 2013

Gratulacje następnej 100

hanka_andrus 21:19, 05 sty 2013

Bożenko,już Tobie odpisałam.Dziś luz,blus! Brak weny,wnuki mnie wykończyły!Trzech na jednego-Banda łysego!
Kompres na oczy i spanko!
Zeta 21:27, 05 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu.. u mnie śnieg pada.... i się cieszę bardziej niż ze słoneczka

To ja dmuchnęłam w te chmury i do Ciebie je wysłałam

Aniu nie dziwie sie że się cieszysz bo mrozy zapowiadają i snieg wtedy na wagę złota. Zecie podziekuj za to dmuchanie. Ciekawe czy u niej śnieg jest. A tak wogóle to jak Zeta ma na imię- ktoś wie?

A Zeta to milionowa Kaśka na forum .....bo fszystkie Kaśki to fajne dziewczyny.....

Nie wszystkie bo ja mam córę Kaśkę i uciekła do Australii a tak się mamie nie robi.Kaśki sa zdecydowanie za bardzo samodzielne i pewne swoich decyzji. Troszkę niepewności do ich charakteru by sie przydało.

I tu masz racje wiem to po sobie ja jedynaczka i też mamie uciekłam .....wprawdzie nie do Australii.... A że my Zosie samosie no.......druga racja ......przerost formy nad treścią.......bo same wszystkiego nie damy rady zrobić.....a jednak tak myślimy.
Bogdzia 21:46, 05 sty 2013

Zeta napisał(a)

Bogdziu.. u mnie śnieg pada.... i się cieszę bardziej niż ze słoneczka

To ja dmuchnęłam w te chmury i do Ciebie je wysłałam

Aniu nie dziwie sie że się cieszysz bo mrozy zapowiadają i snieg wtedy na wagę złota. Zecie podziekuj za to dmuchanie. Ciekawe czy u niej śnieg jest. A tak wogóle to jak Zeta ma na imię- ktoś wie?

A Zeta to milionowa Kaśka na forum .....bo fszystkie Kaśki to fajne dziewczyny.....

Nie wszystkie bo ja mam córę Kaśkę i uciekła do Australii a tak się mamie nie robi.Kaśki sa zdecydowanie za bardzo samodzielne i pewne swoich decyzji. Troszkę niepewności do ich charakteru by sie przydało.

I tu masz racje wiem to po sobie ja jedynaczka i też mamie uciekłam .....wprawdzie nie do Australii.... A że my Zosie samosie no.......druga racja ......przerost formy nad treścią.......bo same wszystkiego nie damy rady zrobić.....a jednak tak myślimy.

Kasiu dobrze ze sobie z tego zdajesz sprawe bo wtedy troszke możesz zmienic.Moja Kaśka jednak myśli że od niej swiat zależy a nie odwrotnie. Pozdrawiam serdecznie.
weronika77 21:46, 05 sty 2013

I moja dlatego, że Kasia, w Kanadzie od 30 lat. Bogdziu na "600" oprócz życzeń zdrówka, pięknej wiosny, zostawiam ten kwiat, który ma Ci zakwitnąć.
Bogdzia 21:47, 05 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,już Tobie odpisałam.Dziś luz,blus! Brak weny,wnuki mnie wykończyły!Trzech na jednego-Banda łysego!
Kompres na oczy i spanko!

Wnuki to super sprawa ale jak zdrowie dopisuje a jak nie to jest z tym problem.
Bogdzia 21:49, 05 sty 2013

weronika77 napisał(a)
I moja dlatego, że Kasia, w Kanadzie od 30 lat. Bogdziu na "600" oprócz życzeń zdrówka, pięknej wiosny, zostawiam ten kwiat, który ma Ci zakwitnąć.

Dzięki Weroniko. No i znów Kasia, utrapienie z nimi, choc inteligencji im odmówic nie można. Mam nadzieję ze piwonia -córcia będzie tak piękna jak jej mama -piwonia.Pozdrawiam Weroniko.
Bogdzia 21:50, 05 sty 2013

Kondzio napisał(a)
Gratulacje następnej 100

Konrad -dzięki.
aldonaz 21:57, 05 sty 2013

Bożenko, u mnie też Kaśka - strasznie niezależna. Wszystko wie lepiej, wszystko musi zrobić po swojemu. Żałowałam, że nie dałam jej na imię Julia po mojej babci.
Joanka 22:08, 05 sty 2013

A mnie na drugie Kasia