Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

anna_pisalska 00:26, 26 maj 2013

Wspaniała ta kalina o azaliach nie wspomnę Właśnie się dowiedziałam, że nie tylko ja jestem uzależniona od widoków z okna Pozdrawiam serdecznie
Marta7 00:29, 26 maj 2013

Kwitnie złotokap

szczypiorek w warzywnym

Pod drzwiami

Marta7 00:34, 26 maj 2013

Maria667 napisał(a)
Marta!
Kompozycja z bukiem pendulą super.
Pozdrawiam zapracowaną ogrodniczkę!

Marysiu a w buku fontain zakochalam się u Ciebie.
Pozdrawiam
Marta7 00:37, 26 maj 2013

anna_pisalska napisał(a)
Wspaniała ta kalina o azaliach nie wspomnę Właśnie się dowiedziałam, że nie tylko ja jestem uzależniona od widoków z okna Pozdrawiam serdecznie

Aniu cieszę się że mnie odwiedzilaś i dzięki za mile slowa
Marta7 00:46, 26 maj 2013

Nie wiem jak się nazywają

Posadzilam pod stodolą taką roślinkę

Kwitnie głóg

Kalina z płaskimi kwiatami

beta 15:11, 26 maj 2013

Marta7 napisał(a)

Ja podejrzewam nawet że mam skrzywiony kręgosłup,bo nawet siedząc przy stole skręca mnie do okna

danuta_szwajcer 17:03, 26 maj 2013

Witaj Martuś Jak dobrze, że jesteś ale też rozumie, ze czasami tak bywa jak piszesz.Jak matura? zapewne idzie jak burza?Zaszalałaś z bukami Ale kupiłaś wszystkie te ktore są jak dla mnie najpiękniejsze.Sprawdzaj tylko liście bo mszyca taki biały nalot je atakuje.Pendule w koncu może w koncu się dorobie a póki co to tylko wydaje na leki i mam juz tego serdecznie dość.Też lubie tą kaline bo te pompony bardzo dlugo się utrzymują i jest ozdobą ogrodu a mam ją dopiero trzeci rok a szukam jeszcze japonskiej bo kwitnie ponoc 150 dni, ale poki co nigdzie jej nie ma.Głog kojarzy mi się z dziecinstwem bo przy drodze do babci było pełno tych drzew ale pięknie kwitnie.Masz ładnie przed wejsciem do domu nasadzone begoniami i jak zakwitną to dopiero bedzie Jagoda Goii ponoc jest bardzo zdrowa a wiesz ile czasu trzeba czekac na duze owocowanie? Pozdrawiam niedzielnie
Rench 23:40, 26 maj 2013

Ale pięknie potrafisz wyeksponować swój ogród
anna_g 23:55, 26 maj 2013

Marta - byłam oglądnęłam podziwiam Buki swietne. Pozdrawiam
Ewa4 08:24, 27 maj 2013

Martuś tak podejrzewałam z tą kaliną formowaną ale pytałam bo sama mam dostać już sporą sadzonkę i myślę że uda mi się wyprowadzić tak jak Ty swoją czekam aż przekwitnie i pojadę po sadzonkę do znajomej.Ale Ty to masz widoki u siebie w ogrodzie wpadam zawsze na chwilę a wsiąknę na dłużej.Pozdr.