Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

gusiarz 07:14, 31 gru 2013

Wszystkiego naj przedsylwestrowo i noworocznie... ale czytam, że nawet Nowy Rok w pracy... Ech Polinko... przystopuj troszkę
polinka 07:24, 31 gru 2013

W Nowym Roku czas pomyśleć o zmianach w życiu zawodowym albo może urlop dzidziusiowy? Nadchodzi właśnie czas przystopowania bo do 67 lat to ja nie dam rady w takim tempie
JoannA 09:00, 01 sty 2014

Polinko, dobrego 2014 roku, samych radosnych dni i spełnienia wszystkich planów życiowych.
Kondzio 10:31, 01 sty 2014

Szczęśliwego nowego roku 2014 hi hi hi spełnienia marzeń ogrodowych i nie tylko hi hi hi
Madzenka 11:55, 01 sty 2014

polinka napisał(a)
W Nowym Roku czas pomyśleć o zmianach w życiu zawodowym albo może urlop dzidziusiowy? Nadchodzi właśnie czas przystopowania bo do 67 lat to ja nie dam rady w takim tempie

Polinko życze ci powolności w Nowym Roku i duuuuuuuużo czasu dla Siebie, rodziny i ogrodu
Planujemy 18 stycznia wypad na giełdę kwiatową, pomyśl o wolnym tego dnia
polinka 15:29, 01 sty 2014

Aguś, Joanko, Kondziu, Marzenko ściskam cieplutko
AgnieszkaW 16:54, 01 sty 2014

Stroiki świąteczne pooglądałam, szczególnie podoba mi się stroik kominkowy - śliczny jest. Pozdrawiam w Nowym Roku
jagoda99 20:19, 02 sty 2014

Polinko bylam u Ciebie na samym poczatku i wskoczylam w grudniu na chwilke
No a dzisiaj poswiecilam prawie szesc godzin z przerwami na przeczytanie wszystkiego od pierwszej do 78 strony jestem pod wrazeniem
Slicznie to wszystko wyglada odcien zurawek pasuje jak ulal do drzewka sliwy no przepieknie
Tym co czsem mowia ludzie absolutnie sie nie przejmuj poprostu Ci zazdroszcza jaka jestes zaradna masz taki dobry gust jestes pracowita dlatego roslinki Ci tak pieknie rosna bo kochasz przyrode
Mama jest napewno z Ciebie bardzo dumna bardzo
Masz takiego kochane zaradnego i pracowitego meza bo zaslugujesz na takiego kochasz go i on wie ze jest Ci bardzo potrzebny
Jestescie dobrymi ludzmi dlatego tworzycie taki udany zwiazek Wasz ogrod jest i bedzie coraz to piekniejszy
Bardzo mi bylo milo goscic u Ciebie pozdrawiam
W dalszym ciagu trzymam kciuki aby wszystkie marzenia spelnily sie Wam w tym nowym roku
gusiarz 20:28, 02 sty 2014

Och Polinko - spełnienia tych najskrytszych marzeń. Odsapnij troszkę...

PS
Tomi się odnalazl
polinka 07:20, 03 sty 2014

Jagódko jestem pod wrażeniem, że przeczytałaś wszystko Choć ja robię podobnie, jak chcę kogoś dobrze poznać to też czytam całą historię. Czasami jest to dzień,dwa...
Ogród to jedna z niewielu rzeczy,która daje mi radość w miejscu gdzie teraz mieszkam. Ciężko powrócić do domu gdzie człowiek urodził się, spędził dzieciństwo, ma wspomnienia. Wspomnienia wspaniałego, szczęśliwego życia, ale te wspomnienia mimo upływu lat nadal bolą Uciekłam od tego na 10 lat.Niestety nie było innej możliwości jak powrót.
Ogród był zawsze miłością mamy, nie było w nim bukszpanów, traw, geometrycznych ram, były sielskie klimaty i ogród kwitnący przez cały rok. A najważniejsze,że w tym ogrodzie była ONA. Kochała kwiaty, przyrodę, uczyła mnie rozpoznawania drzew. Od niej wiedziałam co to stroik adwentowy i wianek bożonarodzeniowy. Pamiętam jak wszyscy się śmiali z tych wianków... A dzisiaj prawie u każdego wiszą.

Bardzo Ci dziękuję Jagódko za odwiedziny u mnie, poczułam jakbyśmy się znały kilka dobrych lat.
Ściskam ciepło