Asiuniaa
21:34, 18 lut 2015

Witam Was Drodzy forumowicze. Czytam i czytam i czytam Wasze wątki i oderwać się nie mogę. Już od dłuższego czasu noszę się z zamiarem stworzenia czegoś estetycznego w moim ogrodzie. Jak narazie to tylko trawnik o ile można tak go nazwać gdyż wymaga w tym roku konkretnej rekultywacji. A więc pędzona chęcią stworzenia kilku pięknych rabat oraz Waszymi radami postanowiłam założyć swój wątek aby prosić w nim was o pomoc ale i po to by udokumentować jak to wszystko będzie mi się układać. A więc na początek wrzucam zdjęć kilka z prośbą o doradzenie mi.
Na pierwszy ogień pójdzie ściana pod domem od zachodniej strony - chciałabym stworzyć pod nią rabatę tak aby ukryć fundament ale co i jak będzie najlepiej dopiero zdecydujemy wspólnie ok????
Liczę na mnóstwo porad, mam nadzieję, że pobudzę Was do kreatywności, której macie niesamowite pokłady. Widziałam takie rabaty u mnóstwa z Was jednak chciałabym podyskutować jak to widzicie - jakie rośliny, jakie materiały do budowy, jak wykonać to samodzielnie. Przepraszam za zdjęcia , spieszyłam się przed zmrokiem - jeśli mi się uda jutro wrzucę więcej i lepszej jakości.
Na pierwszy ogień pójdzie ściana pod domem od zachodniej strony - chciałabym stworzyć pod nią rabatę tak aby ukryć fundament ale co i jak będzie najlepiej dopiero zdecydujemy wspólnie ok????