prześlę Ci na priv później.
nie mam jeszcze prezentów.. w poniedziałek jedziemy od rana do manufaktury odbębnić to szaleństwo
to musisz mieć konkretną kolekcję misiaków
nosi mnie mówie Ci własnie zgłębiam ogród Zielonej, akurat róż na rabaty poszukuje. siedze z notesem i czytam
Wysłałabyś mi namiar na tego brukarza?
A swoją drogą to podziwiam Cię za taki zapał i energię do działania w ogrodzie o tej porze roku ... Młodość
A prezenty dla córci już masz?
Ja przez ostatnich kilka lat kupowałam mojej TVNowskie misie Już są tegoroczne
oczywiście ze sie piszę znowu mam powera do roboty..a tu grudzień
ja generalnie oglądałam maje na tvn meteo o 9 ale dzisiaj Natasza juz o 7 rano oczka jak 5 złoty więc pocichu wsunełam mikołajka Tatiance pod poduszkę a potem tv i edukowanie młodszej ogrodniczo
narazie w doniczki i zadołuję a na wiosne przesadze wokół altany. znów sie napaliłam na robote i mam zamiar jutro zadzwonic do naszego brukarza (notabene ze zdunskiej) czy mi w tym roku by nie połozył płyt pod przyszła altanę już mam nowe rosliny to mnie nosi
zadowolony że nowe, fajne osoby poznaje, wiesz ja tutaj w Konstantynowie nikogo nie znam wiec siedzę w domu jak ciul dzięki wam zajęcie mam i nowa pasję
p.s. pobudka 'maja w ogrodzie "sie zaczęła
no dobra kolory zostają tylko teraz poszukuje również różowej róży
Monika a gdzie ty posadzisz te 10 chopinów u siebie?nie byłam nigdy u ciebie ale ciekawa jestem jak wkomponujesz tak duze róże cio?
ojej ale ja chciałam mieć te chopiny noooo
a one takie duże...pasowały by mi na dół tych skarp tak jak narysowałam te różowe plamy?