Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

kamila66 20:37, 05 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Kamilo, Dominiko, Agnieszko, przepraszam, że dopiero dziś odpowiadam, cieszę się bardzo, że jeszcze czasem ktoś do mnie zagląda i pamięta. Mam ostatnio bardzo mało czasu, a do tego święta coraz bliżej, coraz więcej obowiązków, mama mi we wtorek wyjeżdża do sanatorium i będę miała problem z opieką nad Jasiem, będziemy coś improwizować z dnia na dzień Najgorzej, że nie mam urlopu i w Wigilię nawet muszę iść do pracy

Ogarnęliśmy dziś z Jasiem trochę podwórko jeszcze po budowie wiaty. Pochowany wąż do podlewania i inne sprzęty do garażu, śmieci w koszu Niestety trawnik ciągle nie wykoszony, a wypadałoby, bo na wiosnę będzie masakra.

W ostatnim czasie trochę tu na forum różnych ozdób ręcznie robionych, to i ja Wam coś mojego pokażę Zdjęcie co prawda z zeszłego roku, więc bombki nie są tegoroczne Może coś jeszcze do świąt zrobię.

Aniu śliczne bombki widać, że pracochłonne
AnnaCh 20:46, 05 gru 2015

kamila66 napisał(a)
Aniu śliczne bombki widać, że pracochłonne
Kamilo, dziękuję bardzo, no trochę pracochłonne są i palce od szpilek bolą Wstążek też od metra na nie idzie, ale powiem nieskromnie, że mi się podobają
anna_t 21:08, 05 gru 2015

piękne są! masz talent dziewczyno
Warmia 21:16, 05 gru 2015

Bombki super Też takie robiłam dwa lata temu z moją Hanią. Tylko niestety jeszcze głęboko schowane.
iwka 21:38, 05 gru 2015

śliczne są te bombki, już od kilku lat przymierzam się zabrać za nie, ale obawiam się że zanim dojdę do końca to może mi się znudzić. Podziwiam Aniu wytrwałość i dokładność
sylwia_slomc... 21:42, 05 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Sylwia, to ja miałam w porównaniu do Ciebie luksusowo, bo w domu prawie wszysko wykończone było, brakowało schodów, fug w łazience, no i płytek na ścianie w dolnej łazience, ale tego nie ma do dziś Podziwiam, żeby przeprowadzić się tak jak Ty na pełną budowę właściwie, ale wydaje mi się, że dawniej ludzie mieli większą fantazję, chcieli być razem, to byli

Kamilko masz rację, że zdrowie najważniejsze. Jak się je ma, to można wszystko, nawet chwilowe niepowodzenia nie są przeszkodą

A ja się wprowadzałam w styczniu W sumie to przyjechaliśmy tylko na weekend, żeby coś popracować więcej i już zostaliśmy

Ewo, ja Ciebie tez podczytuję, tylko nie zawsze ślad zostawiam Pozdrawiam.

Czyli teściowa nie taka zła Fajnie Aniu, że jesteś Ja mam gaz z butli zakopanej, więc z podłączeniem nie miałam problemu, bo robiłam je kiedy chciałam

No fajnie Nie ma to jak wejście do nowego domu z hukiem

Od tamtej pory remontów w miejscu zamieszkania unikam jak ognia bo mi uszami to wyszło Pierwszy raz od wprowadzenia się na swoje śmieci malowaliśmy dopiero po 10 latach
Ale remonty w budynkach gospodarczych na działce uwielbiam ......bo tam jeszcze nie mieszkam
amelia_b 21:42, 05 gru 2015

Świetne,ja nie miała bym chyba do nich cierpliwości Macham Aniu
sylwia_slomc... 21:44, 05 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Kamilo, Dominiko, Agnieszko, przepraszam, że dopiero dziś odpowiadam, cieszę się bardzo, że jeszcze czasem ktoś do mnie zagląda i pamięta. Mam ostatnio bardzo mało czasu, a do tego święta coraz bliżej, coraz więcej obowiązków, mama mi we wtorek wyjeżdża do sanatorium i będę miała problem z opieką nad Jasiem, będziemy coś improwizować z dnia na dzień Najgorzej, że nie mam urlopu i w Wigilię nawet muszę iść do pracy

Ogarnęliśmy dziś z Jasiem trochę podwórko jeszcze po budowie wiaty. Pochowany wąż do podlewania i inne sprzęty do garażu, śmieci w koszu Niestety trawnik ciągle nie wykoszony, a wypadałoby, bo na wiosnę będzie masakra.

W ostatnim czasie trochę tu na forum różnych ozdób ręcznie robionych, to i ja Wam coś mojego pokażę Zdjęcie co prawda z zeszłego roku, więc bombki nie są tegoroczne Może coś jeszcze do świąt zrobię.

Śliczne banieczki, zawsze mi się bardzo podobają
AnnaCh 21:57, 05 gru 2015

anna_t napisał(a)
piękne są! masz talent dziewczyno
Dziękuję bardzo

Warmia napisał(a)
Bombki super Też takie robiłam dwa lata temu z moją Hanią. Tylko niestety jeszcze głęboko schowane.
Moja Marysia też sobie zrobiła... różowo-błękitną

iwka napisał(a)
śliczne są te bombki, już od kilku lat przymierzam się zabrać za nie, ale obawiam się że zanim dojdę do końca to może mi się znudzić. Podziwiam Aniu wytrwałość i dokładność
Iwonka, jak już się zacznie, to nie można skończyć

sylwia_slomczewska napisał(a)
Od tamtej pory remontów w miejscu zamieszkania unikam jak ognia bo mi uszami to wyszło Pierwszy raz od wprowadzenia się na swoje śmieci malowaliśmy dopiero po 10 latach
Ale remonty w budynkach gospodarczych na działce uwielbiam ......bo tam jeszcze nie mieszkam
Ja chyba też z 10 lat poczekam, bo już mam powoli dosyć Teraz musimy w końcu zrobić dolną łazienkę zimą i tak ciągłe remonty mamy.

amelia_b napisał(a)
Świetne,ja nie miała bym chyba do nich cierpliwości Macham Aniu
Amelka też mi się wydawało, że ja się do takich rzeczy nie nadaję, ale przy moim Jasiu uruchomiły się u mnie ogromne pokłady cierpliwości

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczne banieczki, zawsze mi się bardzo podobają
Sylwia, styropianowa kulka, wstążki, szpilki i do dzieła
Warmia 22:07, 05 gru 2015

Te bombki wstążkowe to jeszcze nic w porównaniu z bombkami cekinowymi. Tu jest dopiero cierpliwość potrzebna.