na allegro są.
zezsłe lata dawałam ziemi do pełna, wt tym roku wstawiłam rosliny w donicach, mam tam zrobione tak jakby drugie don tylko wyzej troszkę poza połową donicy.
to pierwsze to babka ozdobna
Traw nie maluję - jakoś czasu mi brak
trawa na focie to carex the beatles. notorycznie jakiś skur... przychodzi co noc i robi mi kupe na te czupryny, na samym srodku głowy
buszkpany już spalone końcówki mają to zdjęcie było robione dzień po cięciu więc jeszcze było zdrowe.
Po pierwsze co to za roślina na pierwszej fotce ?
Po drugie ,normalnie się nad nami pastwisz,czym malujesz te trawy,ze takie zielone ?
Przyznawaj się bez bicia ,jaka to trawa.
A po trzecie,powiedz,czy po cięciu bukszpanów,Twoje nie maja obeschniętych końcówek ?
Mam go od tamtego lata. Kupiłam same liscie,ale sprzedawca mnie ostrzegł,że nie zakwitnie od razu więc zbytnio się nim nie interesowałam Na zasadzie mam i ja Postawiłam w doniczce na ogrodzie i tyle.
Przezimował w piwnicy,nawet liście zbytnio się nie pogubiły, wiosną wystawiłam z doniczką na zewnątrz i szczerze, zapomniałam o nim
Dopiero kiedy zobaczyłam pączki przypomniałam sobie ,ze mam Agapanta
Przypominam sobie tez,że ten sprzedawca mi mówił,żebym zbytnio nie przesadzała z wielkością doniczki,bo one lubią ciasno
Póki co ma 2 pędy kwiatowe,jeden kwitnie już tydzień, więcej nie powiem,bo nie wiem
Dzięki Gosia
Przed limkami mam posadzone rozplenice Hameln.
Wakacyjna fotka zrobiona w Hallingskarvet Naslonalpark w Norwegii Może pogoda nas nie rozpieszczala, ale i tak było super