Będą róże, jak na logo Miłkowo
Kapelusz mam, ale czy dama?
Obie szaleją, Sonia raz do cienia, raz na spiekotę, ale już ma 8 lat, a Misia pół roku i szaleje, ale czasami i ją upał dopada i śpi; mają dużo miejsc z cieniem, nie cierpią
Twoja Misia juz ma swoje latka, wie co dla niej dobre pozdrawiam Bożenko
ha, ha...Reniu śmieję się z tego F, powiem ci że i mnie takie coś dopadło
cieszę się, że się podoba, efekt, jak się on rozrośnie, bo tak teraz to, jak kłosy wyglądają oby się sprawdził, bo juz nic tam nie mam zamiaru robic, tyle razy i wszystko pada, tylko róże i trawy niezmiennie się trzymają, więc w te nogi traw trudno mi było cokolwiek dopasować, ba..nawet firletka niezawodna poległa
a ja powoli dojrzewam do minimalzimu
Winogron w tym roku pełno!!!!
przy okazji pokażę, robiłam foty ale nie pamiętam kiedy
Irenko, u mnie zachwycałam się pierwszymi trzema kwiatkami firletki kwiecistej w moim ogrodzie, niektórzy ją odradzają, powołując się na ciebie, ze ekspansywna i trzeba jej pilnować. Znalazłam u ciebie fotki , pozwoliłam sobie zacytować u mnie Miło mi będzie, jeśli dorzucisz swoje trzy grosze, jak się z nią obchodzić. Bo mam jej siewki pierwszy rok w ogrodzie
Czytałam o nowych zakupach. Nie znałam tej roślinki. Ładna
Poczytałam o Twoich planach i w minimalizm nie bardzo wierze, może to zrobisz ale szybko powrócisz do kolorów bo Ty z nich czerpiesz energię, nie dasz rady bez nich.
Irenko chyba jakiś gorszy dzień miałaś ...tak mi się zdaje, chyba związany z wizytą u lekarzy, ja tu do Ciebie zaglądam czerpać energię i wierzę, że w ogrodzie pomału doprowadzisz do stanu jaki oczekujesz
nie gadaj, że masz jakiś bajzel, ja lubię Twój ogród
ma niesamowity klimat, jest niepowtarzalny !!!
i TY jesteś jedyna w swoim rodzaju energetyczna Dziewczyna