Iwonko przepiekne zmiany zaszły w Twoim ogrodzie tyle ciezkiej pracy wykonaliscie z mezem jest naprawde pieknie. Gratuluje 700 tki i fajnie ze jestes ciepłym ,miłym slowem zawsze pomocna duzo radosci Ci zycze z tych cudnych widokowv
Posiedziałam powzdychałam u Ciebie jak zawsze....magnolia az pachnie wanilia jak sie na nia patrzy, stol tak piekny ze sie rozstac trudno ) I moje number one
Miałam grubo ile cm nie wiem naprawde, a teraz wszystko przekopane było kory nie ma i chwasciorów pelno ale walcze dzielnie . Nie mam czasu na wyjazdy do szkołek taki czas .........
Fotke kochana moja zapodaj z tym pieknym płocikiem i umbrelkami plissss
Dziewczyny czy widziałyscie gdzies cyprysika tepołuskiego posadzonego w szpaler 5 , 7 sztuk? W dosc sporych odstepach by zdobił nie zaslaniał......ja widziałam tylko pojedyncze egzemplarze ....
Czy to moze byc dobry pomysł. Wyszarpałam spod płotu z deseczek tuje i jest tam pusto zastanawiam sie nad czyms co wolno rosnie i moze stanowic ozdobe ...nie musi zasłaniac. Tylko pokrój tego cyprysika jest taki roznorodny ....nie wiem czy w grupie to dobry pomysł .....
Cześć Jolu...u mnie tez wiatr hula na całego...nie wiem jak grujecznik sobie poradzi?...szkoda Twoich zawilców...a czosnki faktycznie mega...całe dwa na tej rabacie
Jolka trawnik był idealny jak go rozrolowali w pierwszym roku, teraz w trzecim roku są z nim problemy jak u każdego: plamy, przeschnięcia, chwasty, dziury po myszach
Trzeba walczyć
Red baron już dawno mi się podobał teraz znalazłam okazję by go u siebie zainstalować