Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Ensata 08:18, 22 maj 2015

Rene warto, zdecydowanie. U mnie ogród robiła firma, moja inspiracja była taka

Zostałam z buszem z kocimietek i balaganem. Teraz powoli, dłubię, zmieniam, dopasowuję ogród do siebie. Uwierał mnie jak buty z przyciasnymi palcami

Mam pole testowe z bukszpanami obecnie. Muszę Ci powiedzieć, tfu tfu, że róże Perfuma Kordes, są 2 rok niezniszczalne, zero chorób grzybowych. Mam je przy bukszpanach, zobaczymy jak będzie
Kasya 08:22, 22 maj 2015

Ensata napisał(a)
Zagiel przeciwdeszczowy, w praktyce, mały deszcz sobie radzi, burza, przecieka trochę. Ja jednak robię szkło hartowane, martwi mni etylko te 600 kg na pergolach. Muszę się z konstruktorem skonsultować.

Renia Róża rugosa, ale cholera ją wie, kupiłam bez papierów, bo mnie urzekła. Muszę Ci się zwierzyć, popełniłam zbrodnię, wczoraj chyba zamordowałam 6 róż, ale przesadziłam je. Nie mogłam po prostu patrzeć na te rabatę. Liczę się, że nie przezyją

Rubens poniewierany moim zdaniem bdb, śliczną łączkę robi.

Nie wiem jak twoje rozę ale ja jedną ze swoich przesadzałam w ub roku 3 razy
Również jak miała pąki. Najpierw trochę klapnely ale potem się podniosły. Teraz na wiosnę przesadzilam ją znowu
Juz wypuściła pąki.
07_Rene 08:22, 22 maj 2015

Masz kilka rozwiązań w ogrodzie takich nieoczywistych i to właśnie mi się podoba O ile bukszpany mają przewiew powinno być oki Jeszcze będę buszować u Ciebie, bo nie wszystko widziałam
Ensata 08:25, 22 maj 2015

Kasya napisał(a)

Nie wiem jak twoje rozę ale ja jedną ze swoich przesadzałam w ub roku 3 razy
Również jak miała pąki. Najpierw trochę klapnely ale potem się podniosły. Teraz na wiosnę przesadzilam ją znowu
Juz wypuściła pąki.
Ufffff, trochę mnie pocieszyłaś :-* Zobaczymy, sama jestem ciekawa. W przyszłym roku na widelcu mam piwonie, tych nie ruszę jednak. Nie po tym jak pąki sobie wyhodowałam Cykor ze mnie
Rench 09:29, 22 maj 2015

Ensata napisał(a)

Renia Róża rugosa, ale cholera ją wie, kupiłam bez papierów, bo mnie urzekła. Muszę Ci się zwierzyć, popełniłam zbrodnię, wczoraj chyba zamordowałam 6 róż, ale przesadziłam je. Nie mogłam po prostu patrzeć na te rabatę. Liczę się, że nie przezyją

Może ta chłodna i mokra aura będzie twoim sprzymierzeńcem.
A długo rosły na dawnym miejscu?

kamasja 09:39, 22 maj 2015

Fajna inspiracja
lojalna_ 09:57, 22 maj 2015

Poniewieranie słuzy

Cudnie cioteczko

siakowa 11:23, 22 maj 2015

Ensata napisał(a)
Rene warto, zdecydowanie. U mnie ogród robiła firma, moja inspiracja była taka

Zostałam z buszem z kocimietek i balaganem. Teraz powoli, dłubię, zmieniam, dopasowuję ogród do siebie. Uwierał mnie jak buty z przyciasnymi palcami

Mam pole testowe z bukszpanami obecnie. Muszę Ci powiedzieć, tfu tfu, że róże Perfuma Kordes, są 2 rok niezniszczalne, zero chorób grzybowych. Mam je przy bukszpanach, zobaczymy jak będzie

no prosze Pani, musiałam się oprzeć o oparcie bo sie nie oparłam temu zdjęciowi....co to to to białe wystające zza lawendy???
Pszczelarnia 13:18, 22 maj 2015

Ten pan nie nadaje się na polecenie. Nie ma telefonu.
Ensata 13:29, 22 maj 2015

Kamasja no fajna, realizacja tylko daleka od
Siakowa właśnie nie wiem, ale to mam Trzeba mądrzejszych pytać
Pszczelarnia rozumiem
Lojalna taras jest moja ulubiona miejscówką obecnie, własnie siedzę na nim z laptopem
Renia Dupa, pardon, u mnie 20 stopni, ponad. Upał. Rosły rok, zobaczymy