Profesjonalizm to by był jakbym tam na miejscu umiała stwierdzić
Ale pusto nie wróciłam, kupiłam sobie Evergoldy i niezłe konwalniki i jeszcze wypasione Gold Fountain w LM przecenione na 5 zł za szt - normalnie szok.
wow ale Ci tego narosło! Będzie fajnie, ponoć w październiku ma być jeszcze lato, jeśli się potwierdzi to spokojnie wszystko zdąży się zakorzenić.
Ja też widziałam u swoich ID, że można by było coś od nich odkleić, jutro może uda mi się zrobić sadzonki.
Variegatusa nie kupiłam, co prawda w jednym miejscu widziałam dorodne okazy, ale nie były podpisane - właśnie się douczam czym różni się Variegatus od odmiany Cabaret, bo sadzonki były tak duże, że mam podejrzenie, że to mógł być właśnie Cabaret, a on rośnie do 2,5 m i lubi wymarzać.
Wolałabym się nie pomylić przy zakupie.
Elatę na tej rabacie zostawię, ale jednego buksa usunęłam już z tej układanki i wydaje mi się, że dobrze to wyjdzie.
Gratki na 400!
Oby rewolucja dała Ci pełną satysfakcję i żeby Cię już rączki nie świeżbiły na kolejne przesadzanie.
Jednym słowem delektuj się swoim ogrodem
Mi też się podobają grabowe żywopłoty, ale ostatnio widziałam kilka i wyglądały nieciekawie, chyba w tym roku choróbska atakują graby, bo roślinki są zrudziałe i brzydkie.
odczytałam właśnie maila, możesz mi jedną lime marmolade odstąpić, a ja już ją sobie rozmnożę.
Jak znowu będę dzielić te moje Lime Rickey a będziesz chciała to przypomnij się.
A jakie tulipany wybrałaś, bo ja zastanawiam się pomiędzy Casablanką / White Wings i Green Star (na ten moment chyba te ostatnie obstawiam najmocniej, tylko czy nie za wysokie wyjdą?)
takie samo mam zdanie o tej szkółce w Mokrych, niby wielka, roślin masę, ale nie lubię tam jeździć, ze względu na... delikatnie to ujmując... specyficzną obsługę.