Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Tess 17:30, 21 wrz 2015

Ensata napisał(a)

Babo, co masz pomiędzy buksami?

Ale zmiana! Francja-elegancja.
Malgosik 17:35, 21 wrz 2015

gratuluję 400!
Ensata 18:12, 21 wrz 2015

Tesisławo, miedzy buksami mam, piwonie miss ameryka, kostrzewę cienistą, to te małe popierdółki, rozplenicę, brunery

Małgosik, piekny kwiacior
lindsay80 18:39, 21 wrz 2015

Gratki na 400!
Oby rewolucja dała Ci pełną satysfakcję i żeby Cię już rączki nie świeżbiły na kolejne przesadzanie.
Jednym słowem delektuj się swoim ogrodem
Filemon24 19:15, 21 wrz 2015

Śledzę twój wątek przeglądam strony ale nie doszłam do tej gdzie piszesz o zmianie nasadzeń w ogrodzie. Więc dlatego pytam dlaczego taka decyzja?
Szkoda, że nie możesz się konkretnie zaopatrzyć gdzieś w okolicy.
Madzenka 19:27, 21 wrz 2015

popcorn napisał(a)
ja chyba wole z golym korzeniem, do konca pazdziernika mozna sadzic, pare razy kupilam np w markecie w doniczkach, nijak sie mialy z szybkoscia wzrostu w pierwszym sezonie do tych sadzonych golasow, z jesieni. Potem juz wyrownywaly. Ale mam wrazenie ze moze to w marketach tak robia - gole korzenie ktore sie nie sprzedaly sadza do donic, dlatego takie zabiedzone te rosliny potem...

Ja mam odwrotne doswiadczenia, z doniczek u mnie lepiej rosna. Ale tez doniczki zamwiam w necie lub w mojej sprawdzonej szkołce we Wrocku
Ensata ja czekam na fotki z rękodziełem M'a
Ensata 19:52, 21 wrz 2015

Filemon, zmiana zaczęla się od oczkowej. A własciwie od wywalenia kocimiętki, która posadziła mi firma i która zarosła całą rabatę. Pozniej, Makulkowa delikatnie wrzasneła że mam epicki burdel, pardon my french Zaczęła się akcja z poszukiwaniem inspiracji, by zmienić rabatę przy oczku. Danusia dodała, że róże zle wygladaja przy wodzie, miała rację. Wyglądała oczkowa TAK

Czara sie przelała jak po powrocie rabata za trawnikiem zaskoczyła mnie TAK

a całość TAK

Wtedy stwierdziłam, ze nie tylko oczkowa, ale wszystko dostaje nakaz eksmisji
Ensata 19:53, 21 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)
Gratki na 400!
Oby rewolucja dała Ci pełną satysfakcję i żeby Cię już rączki nie świeżbiły na kolejne przesadzanie.
Jednym słowem delektuj się swoim ogrodem
Spoko, jak zaczną, to mam przedpłocie i bok do zmian, zostawiłam własnie na godzinę W, jak zaczną

Doniczki, to mnie niezmiennie zachwycały od Kordesa, ekologiczne, z którymi się roślinę do ziemi wkładało:_)
siakowa 19:55, 21 wrz 2015

Cóż za podsumowanie rewolucji na 400 gratulacje pięknie ją uczciłaś
lojalna_ 20:04, 21 wrz 2015

Gratki szalona ogrodniczko obys nas zawsze w takim napieciu trzymała jara nas to i