No taa ... szczuplutka na zdjęciu jak nie wiem co a o słoniu gada ... chyba, że fotkę młodszej siostry wstawiłaś?
PS Ja 1,5 roku temu schudłam jakieś 5kg (callanetics i zdrowsze odżywianie) ale najbardziej cieszyły mnie nie tyle te kilogramy co duże spadki w obwodzie bioder, talii, ud ... Polecam
Ania
To ja przecież wczoraj o 20tej zabezpieczałam róże
Muszę jeszcze tylko kupić włókninę do okrycia klona
Może spróbuj bo trochę byłoby szkoda? ... tfu tfu ...
No niestety czasami mi się nie udaje Ale ogólnie, to w ciągu około pół roku zrzuciłam jakieś 10 kg c Bardzo mnie to cieszy, bo już jak słoń zaczynałam wyglądać.
Witaj A ja wróciłam dzisiaj późno do domu i powiedziałam sobie, że muszę okopczykować moje róże ... i jak postanowiłam tak zrobiłam Jestem z siebie dumna 13 sztuk moich tegorocznych nabytków zabezpieczyłam przed mrozem ... a dzisiaj o 20tej było u mnie -5stopni ... ręce zmarzły mi niemiłosiernie ale ... robota zrobiona Zastanawiam się tylko ... bo nie mam w tej kwestii doświadczenia ... czy dobrze to zrobiłam? Na każdym krzaczku usypałam kopiec z kompostu wysoki na jakieś 15cm ... może tak być? czy jeszcze dosypać?
A klona palmowego okrywać?
Im więcej chodzę po lekarzach tym mniej wiem ... a już te diagnozy - każda inna - to przyprawiają o zawrót głowy Nie wiadomo komu zaufać ... i co dalej robić ... eeech
Zgadzam się z polinką ... a życzenia faktycznie można umieścić jedne do wszystkich zaglądających na swoim wątku Gratulacje na pierwszą setkę miłe i wg mnie wskazane ale już na kolejne zbędne