Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Wilcza Góra 11:11, 29 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Dziękuję
Chodziło mi głównie o pomysł na dekorowanie Pięknie to zrobiłaś

aaaa... rozumiem...dziękuję
Wilcza Góra 09:00, 29 gru 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)

to moje "firmowe-Wilcze" ciasteczka

Dziękuję
Chodziło mi głównie o pomysł na dekorowanie Pięknie to zrobiłaś
Wilcza Góra 23:36, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Śliczne te pierniki ... no piękne po prostu
W przyszłym roku sobie takie zrobię

to moje "firmowe-Wilcze" ciasteczka
Wilcza Góra 23:27, 28 gru 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
... i żeby w naszych sercach Święta trwały cały rok...nigdy się nie kończyły ... i ciasteczka też

Śliczne te pierniki ... no piękne po prostu
W przyszłym roku sobie takie zrobię
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:15, 28 gru 2015

Do góry
Warmia napisał(a)
helo, helo, zaznaczam, że byłam

Ogród z pergolą 20:10, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
A co tu tak cichutko? Robiłaś bombki? Na jaką choinkę ostatecznie się zdecydowałaś?

kupiłam 2,5m jodłe balsamiczną, wsadzę ją do przedogródka przy wieku od szamba i jak sie przyjmie to będę ja stroic co rok na swięta. dopóki oczywiście nie osiagnie tych swoich rozmiarów
Malutki pod lasem 18:05, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Aniu bardzo kaloryczne te dodatki nie są ... bo oprócz śliwki i żurawiny to daję nasiona słonecznika i dyni plus otręby i orzechy gorzej z ciachami do kawy hi hi te to dopiero mają kalorii
No takie to ok, pokiełbasiło mi się i musli mi przyszło do głowy, takie sklepowe, a one są bardzo słodkie. Ciasteczek do kawy staram się unikać, na razie jakoś mi się udaje zagryzać zęby
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:00, 28 gru 2015

Do góry
Danucha napisał(a)
I Ja życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku

Dziękuję Danusiu Zaglądaj częściej plissss
Malutki pod lasem 17:57, 28 gru 2015

Do góry
Aniu bardzo kaloryczne te dodatki nie są ... bo oprócz śliwki i żurawiny to daję nasiona słonecznika i dyni plus otręby i orzechy gorzej z ciachami do kawy hi hi te to dopiero mają kalorii
Malutki pod lasem 17:42, 28 gru 2015

Do góry
agnieszka_malysa napisał(a)
U mnie to samo dzień rozpoczynam od kawy ale urzędnikiem nie jestem
No ja też muszę, bo jak kawy nie wypiję, to nieprzytomna jestem. W pracy mam ekspres, który wszyscy bardzo eksploatujemy, w domu szkoda mi kasy i miejsca w kuchni, bo tylko ja pijam kawę. Mojego M telepie po takim trunku

ren133 napisał(a)
Ja nie urzędnik a kawa i tak musi być ... kiedyś pierwsze co to piłam kawę ... teraz trochę staram się dbać o zdrowie i z rana jogurt z bakaliami sobie funduję ... ale jedząc go myślę już tylko o kawie i ... ciasteczku do niej: ... no nie mogę sie odzwyczaić:
Jogurt to i owszem, ale te bakalie to strasznie kaloryczne i słodkie A kawa wcale nie jest niezdrowa, ma dużo przeciwutleniaczy

Agatek napisał(a)
hej
Fajnie, że nie masz tak jak wszyscy białej kuchni limonkowa też śliczna
ja dzisiaj mam wolne i się lenię a co
Agatko, a widziałaś mój dom na zewnątrz? Już po nim można stwierdzić, że u mnie nie jest jak u wszystkich Choć akurat tamta zieleń nie podoba mi się i będzie zmienione, a poza tym M chce mnie zabić za te kolory domu. Na szczęście kuchnia i jemu i mi się podoba

Katkak napisał(a)
Pierwsza sprawa urzędnika - nalać wodę do czajnika
A co mam tak o suchym pysku siedzieć?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 17:06, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
A propos opowieści o kościele ... w mojej parafii jest trochę inaczej ... jest tak jak powinno być ... najbardziej lubimy msze dla dzieci ... gdzie jest ciekawie ... w dostępny sposób wytłumaczone ... na zasadzie dialogu z dziećmi ... przy pomocy różnych pomocy dydaktycznych ... w BN jest zawsze tort dla Jezusa i gra na wszystkich instrumentach świata łącznie z garnkami i łyżkami ... jest ciekawie a wnioski bardzo refleksyjne, skłaniają do przemyśleń ... a dzieci są takie szczere i otwarte ... i chętnie podchodzą do ołtarza ... i jak tak co niedziela słyszysz, że Jezus Cię kocha a Ty podajesz rękę wiernym dookoła i mówisz"Cieszę się, że tutaj jesteś" to jesteś w stanie uwierzyć w szczęście na świecie ...

Rozgadałam się

Ale tak jest i cieszę się z tego

To ja już wiem skąd u Ciebie to ciepło radość życia i pozytywne myślenie
Fantastycznie macie u mnie niestety zupełnie inaczej do tego stopnia ze z.księdzem mam na pienku bo taki z niego ksiądz ze obok niektórych sprW nie dało się przejść obojętnie.....
Tu ma być ogród :) 16:18, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Fajnie maaasz ... tyle dni wolnego

Na to wolne mamy sporo planów, eMa rzadko mam w domu, bo wiecznie zapracowany, więc teraz musimy zabrać się za to co od dawna czeka na zrobienie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 15:58, 28 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Myśl pozytywnie, będzie dobrze!
My ten tydzień wspólnie w domu, ale pracowicie się zapowiada, malowanie nóg od krzeseł oraz sprzątanie zagraconego garażu

To faktycznie pracowicie ... ale takie chwile też są fajne Najważniejsze, że wstajesz o której chcesz, robisz sobie przerwę kiedy masz na to ochotę i nie musisz się spieszyć nigdzie ... a i najważniejsze - mega satysfakcja ... bezcenne
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 15:54, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Aaa to prawda jeszcze trochę miłych chwil (jak to fajnie nazwałaś) czeka nas w tym roku ... chociaż głowę mam zaprzątnięta trochę czymś innym ... mam już umówione kolejne wizyty lekarskie na dziś i jutro ... cały czas szukam trafnej diagnozy ...

Prezent trafiony ... perfumy moje ulubione a herbatki z życzeniami ... słodkie

Chociaż i tak najlepszym prezentem to byłby remont sypialni Ciekawe kiedy eMa natchnie?

Buziaki Edytko

PS Ja przez 3 dni jeszcze w pracy ... a Ty?

Myśl pozytywnie, będzie dobrze!
My ten tydzień wspólnie w domu, ale pracowicie się zapowiada, malowanie nóg od krzeseł oraz sprzątanie zagraconego garażu

Mały ogród, ale duuużo radości 15:48, 28 gru 2015

Do góry
Szkoda, że masz mało czasu na forum ... To fakt udało mi się sporo zrobić ... i juz nie mogę się doczekać co mi z tego wyjdzie ... czekam na wiosnę i na krokusy, tulipany, czosnki ... ciekawa jestem tulipanowca bo kupiłam go już jesienią z kilkoma listkami tylko ... ciekawe czy da radę przez zimę? ... ale w przyszłym roku tez czeka mnie sporo pracy - wgłębnik muszę dokończyć i kolejne rabaty obsadzić
Gdyby tylko zdrowie dopisywało to mogłabym powiedzieć, że jest świetnie

Na ten Nowy Rok życzę Ci spełnienia marzeń
Mały ogród, ale duuużo radości 15:23, 28 gru 2015

Do góry
Danusiu
Myślałam, że Ty już zapomniałaś o nas ... a tu widzę Twój wpis w sprawie werbeny ... Co słychać u Ciebie? Jak minęły Święta?
Tu ma być ogród :) 15:20, 28 gru 2015

Do góry
Fajnie maaasz ... tyle dni wolnego
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:18, 28 gru 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
W sumie i tak nie mamy co narzekać, tyle dobrego w pogodzie nas spotkało.
Musi się ochłodzić w końcu, ale ja naiwna jednak miałam nadzieję na taką zimę jak w grudniu Ło matko, ale naiwna jestem.

Ale przynajmniej mam ładnie poczyszczone w ogrodzie, teraz zmrozi.

ja też myślałam, że już zimy nie będzie
Malutki pod lasem 15:14, 28 gru 2015

Do góry
AnnaCh napisał(a)
No ja jak typowy urzędnik, bez kawy ani rusz A poważnie, to chyba jest moje uzależnienie. W weekend jak wstaję, to pierwsze co parzę sobie kawę

Ja nie urzędnik a kawa i tak musi być ... kiedyś pierwsze co to piłam kawę ... teraz trochę staram się dbać o zdrowie i z rana jogurt z bakaliami sobie funduję ... ale jedząc go myślę już tylko o kawie i ... ciasteczku do niej: ... no nie mogę sie odzwyczaić:
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 14:05, 28 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
A propos opowieści o kościele ... w mojej parafii jest trochę inaczej ... jest tak jak powinno być ... najbardziej lubimy msze dla dzieci ... gdzie jest ciekawie ... w dostępny sposób wytłumaczone ... na zasadzie dialogu z dziećmi ... przy pomocy różnych pomocy dydaktycznych ... w BN jest zawsze tort dla Jezusa i gra na wszystkich instrumentach świata łącznie z garnkami i łyżkami ... jest ciekawie a wnioski bardzo refleksyjne, skłaniają do przemyśleń ... a dzieci są takie szczere i otwarte ... i chętnie podchodzą do ołtarza ... i jak tak co niedziela słyszysz, że Jezus Cię kocha a Ty podajesz rękę wiernym dookoła i mówisz"Cieszę się, że tutaj jesteś" to jesteś w stanie uwierzyć w szczęście na świecie ...

Rozgadałam się

Ale tak jest i cieszę się z tego

Byle jak najwięcej takich miejsc!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies