Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Dominika11 14:53, 28 gru 2015

a ja to kawy nie pijam, no poza cappucino lub latte
AnnaCh 14:54, 28 gru 2015

katel napisał(a)
Melduję się u Ciebie w wątku! Przepięknie macie położoną działkę a jaka glina, że garnki można lepić , będziemy się mogły wymieniać informacjami co na glinie dobrze rośnie.
Kasiu witaj u mnie
Położenie fakt, że fajne, bo ten las, to Park Krajobrazowy, więc chyba nie wytną A na glinie najlepiej zauważyłam rosną chwasty, ale to chyba wszędzie
AnnaCh 14:59, 28 gru 2015

Dominika11 napisał(a)
a ja to kawy nie pijam, no poza cappucino lub latte
No ja jak typowy urzędnik, bez kawy ani rusz A poważnie, to chyba jest moje uzależnienie. W weekend jak wstaję, to pierwsze co parzę sobie kawę
agnieszka_m 15:00, 28 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
No ja jak typowy urzędnik, bez kawy ani rusz A poważnie, to chyba jest moje uzależnienie. W weekand jak wsyaję, to pierwsze co parzę sobie kawę

U mnie to samo dzień rozpoczynam od kawy ale urzędnikiem nie jestem
ren133 15:14, 28 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
No ja jak typowy urzędnik, bez kawy ani rusz A poważnie, to chyba jest moje uzależnienie. W weekend jak wstaję, to pierwsze co parzę sobie kawę

Ja nie urzędnik a kawa i tak musi być ... kiedyś pierwsze co to piłam kawę ... teraz trochę staram się dbać o zdrowie i z rana jogurt z bakaliami sobie funduję ... ale jedząc go myślę już tylko o kawie i ... ciasteczku do niej: ... no nie mogę sie odzwyczaić:
Agatek 16:47, 28 gru 2015

hej
Fajnie, że nie masz tak jak wszyscy białej kuchni limonkowa też śliczna
ja dzisiaj mam wolne i się lenię a co
Katkak 17:04, 28 gru 2015

AnnaCh napisał(a)

Pierwsza sprawa urzędnika - nalać wodę do czajnika
AnnaCh 17:42, 28 gru 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
U mnie to samo dzień rozpoczynam od kawy ale urzędnikiem nie jestem
No ja też muszę, bo jak kawy nie wypiję, to nieprzytomna jestem. W pracy mam ekspres, który wszyscy bardzo eksploatujemy, w domu szkoda mi kasy i miejsca w kuchni, bo tylko ja pijam kawę. Mojego M telepie po takim trunku

ren133 napisał(a)
Ja nie urzędnik a kawa i tak musi być ... kiedyś pierwsze co to piłam kawę ... teraz trochę staram się dbać o zdrowie i z rana jogurt z bakaliami sobie funduję ... ale jedząc go myślę już tylko o kawie i ... ciasteczku do niej: ... no nie mogę sie odzwyczaić:
Jogurt to i owszem, ale te bakalie to strasznie kaloryczne i słodkie A kawa wcale nie jest niezdrowa, ma dużo przeciwutleniaczy

Agatek napisał(a)
hej
Fajnie, że nie masz tak jak wszyscy białej kuchni limonkowa też śliczna
ja dzisiaj mam wolne i się lenię a co
Agatko, a widziałaś mój dom na zewnątrz? Już po nim można stwierdzić, że u mnie nie jest jak u wszystkich Choć akurat tamta zieleń nie podoba mi się i będzie zmienione, a poza tym M chce mnie zabić za te kolory domu. Na szczęście kuchnia i jemu i mi się podoba

Katkak napisał(a)
Pierwsza sprawa urzędnika - nalać wodę do czajnika
A co mam tak o suchym pysku siedzieć?
ren133 17:57, 28 gru 2015

Aniu bardzo kaloryczne te dodatki nie są ... bo oprócz śliwki i żurawiny to daję nasiona słonecznika i dyni plus otręby i orzechy gorzej z ciachami do kawy hi hi te to dopiero mają kalorii
AnnaCh 18:05, 28 gru 2015

ren133 napisał(a)
Aniu bardzo kaloryczne te dodatki nie są ... bo oprócz śliwki i żurawiny to daję nasiona słonecznika i dyni plus otręby i orzechy gorzej z ciachami do kawy hi hi te to dopiero mają kalorii
No takie to ok, pokiełbasiło mi się i musli mi przyszło do głowy, takie sklepowe, a one są bardzo słodkie. Ciasteczek do kawy staram się unikać, na razie jakoś mi się udaje zagryzać zęby