Kasiu witaj u mnie
Położenie fakt, że fajne, bo ten las, to Park Krajobrazowy, więc chyba nie wytną A na glinie najlepiej zauważyłam rosną chwasty, ale to chyba wszędzie
Ja nie urzędnik a kawa i tak musi być ... kiedyś pierwsze co to piłam kawę ... teraz trochę staram się dbać o zdrowie i z rana jogurt z bakaliami sobie funduję ... ale jedząc go myślę już tylko o kawie i ... ciasteczku do niej: ... no nie mogę sie odzwyczaić:
No ja też muszę, bo jak kawy nie wypiję, to nieprzytomna jestem. W pracy mam ekspres, który wszyscy bardzo eksploatujemy, w domu szkoda mi kasy i miejsca w kuchni, bo tylko ja pijam kawę. Mojego M telepie po takim trunku
Jogurt to i owszem, ale te bakalie to strasznie kaloryczne i słodkie A kawa wcale nie jest niezdrowa, ma dużo przeciwutleniaczy
Agatko, a widziałaś mój dom na zewnątrz? Już po nim można stwierdzić, że u mnie nie jest jak u wszystkich Choć akurat tamta zieleń nie podoba mi się i będzie zmienione, a poza tym M chce mnie zabić za te kolory domu. Na szczęście kuchnia i jemu i mi się podoba
Aniu bardzo kaloryczne te dodatki nie są ... bo oprócz śliwki i żurawiny to daję nasiona słonecznika i dyni plus otręby i orzechy gorzej z ciachami do kawy hi hi te to dopiero mają kalorii
No takie to ok, pokiełbasiło mi się i musli mi przyszło do głowy, takie sklepowe, a one są bardzo słodkie. Ciasteczek do kawy staram się unikać, na razie jakoś mi się udaje zagryzać zęby