dziewczyny spokojnie pączki jeszcze są, zatem zapraszam z gębula na pączki
Anula ja dawno nie piekłam bo mi zazwyczaj nie wychodzily, ale się zawziełam i pomyślałam kto nie próbuje ten nie ma
Anulka cudny awatarek!!!!! U mnie w tamtym roku chlopaki zrobili takiego bałwana nazwali go buka (cokolwiek to znaczy) Wasz ma bardzo stylową czapeczkę
Ania...buka to straszydło z Muminków
o proszę ! Juzia zna Muminki ja ich nie znosiłam.....
Anulka cudny awatarek!!!!! U mnie w tamtym roku chlopaki zrobili takiego bałwana nazwali go buka (cokolwiek to znaczy) Wasz ma bardzo stylową czapeczkę
ooo miałam napisać ze nigdy tej bajki nie lubiłam i odruchowo przełącam tv jak ją widzę...
malwes, grzechem byłoby siedzieć w domu ! bo i pogoda cudna i okolicę mamy przepiękną !
a zima...da sie lubić
Bogdziu, to prawda ! co z tego, że się nie lepił śnieg - wyszedł cudak ale jaki zadowolony ! i cudak i mój syn taką zimę uwielbiam !!! pozdrawiam ciepło i dziekuję za odwiedznki!
Danusiu, to prawda ! piękny dzień !!!
Ana_art - no ...nasz nie ma imienia..... trzeba to zmienić ! cały bałwanek jest stylowy - od czapeczki po łapki , hehe. Ileśmy się uchichrali .....
a za komplementa dziękuję
Jedni śmigali na nartach inni maszerowali po zapach i leśnych ścieżkach a ja zatroszczyłam się by mojej panierce nic nie zagroziło i upiekłam pączki. Dawno już nie piekłam, może ze dwa lata... a chłopaki mnie molestowali...
najpierw było oczekiwanie
nawet Leon stał i się gapił
ale Wam cuuudnie było. Nie wiem jak to nazwać, chyba głupotą bo siedziałam wczoraj i gapiłam sie rano w te kamery z nadzieją ze kogoś wypatrze hahahah. Marzenko dzięki za relacje, strasznie przykro że masz to kolanko nie tenteges Powiem tylko że Wam strasznie zazdraszczam atmosfery i na stoku i u pszczółków (ups!) A i tak nieśmiło moge zgłosic że obok mnie jest 'zjeżdżalnia' http://www.rybno.pl/?p=103
zatem gdybyście chcieli powtórzyć szuski
zerknełam na kamery i widzę że już sporo osób jeździ... kto by mnie wygnał na stok brrrr a i najlepiej widać z kamery przy kolei KLF. Przed chwilą normalnie oczy chłopaka widziałam który tam zjechał
no cóż take życie... jak się caly czas wcześnie wstaje to nawet jak wolne trudno poleniuchwać dłużej
czasami mam wrażenieże jak powiem 'jutro wolne zarządzam dłuższe spanie' to dzieci obudzą się wcześniej niż w tygodniu...
bawcie się dooooobrze