Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Roztoczańskie klimaty 21:30, 13 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
No więc tak ....wylewasz fundament...murujesz z bloczków ....do ścianki przytwierdzasz przesło ogrodzeniowe na kotwy tak żeby została przestrzeń między siatka a scianą...bo tam trzeba wsypać kamien ....koryto mamy z kwasówki kupionej w takich płatach ......a zbiornik za ścianką jest zrobiony ze starej balii kupionej na złomie.....trzeba tylko fachowca żeby to pospawał ja zrobiłam rysunki i dał radę ważne żeby było szczelne ....właściwie najważniejsza wylewka ......no najtrudniejsze spawanie ale to się da zrobić...ja chcialam kupić gotowca ale ceny masakra...

no i nie mów mi, że sama robiłaś beton, murowalaś, ciełaś siatkę bo z kaminiani to maly problem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:34, 13 sty 2013

Do góry
dziewczyny spokojnie pączki jeszcze są, zatem zapraszam z gębula na pączki
Anula ja dawno nie piekłam bo mi zazwyczaj nie wychodzily, ale się zawziełam i pomyślałam kto nie próbuje ten nie ma
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:39, 13 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Toszka, tak może konieczne... szczerze mówić to ja tylko Bałtyk kocham, ale ostatnimi czasy mamy pecha pogodowego...

Ana, bo trzeba jeździć nad morze jak ja jestem zawsze mam pogodę ! wszak ja dziewczyna z nad morza
Mój mały raj na ziemi :) 16:30, 13 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Anulka cudny awatarek!!!!! U mnie w tamtym roku chlopaki zrobili takiego bałwana nazwali go buka (cokolwiek to znaczy) Wasz ma bardzo stylową czapeczkę

Ania...buka to straszydło z Muminków

o proszę !
Juzia zna Muminki ja ich nie znosiłam.....

ooo miałam napisać ze nigdy tej bajki nie lubiłam i odruchowo przełącam tv jak ją widzę...

miałam to samo zawsze!
i F nawet książek o Miminkach nie chce słuchać......
Mój mały raj na ziemi :) 16:22, 13 sty 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)

Anulka cudny awatarek!!!!! U mnie w tamtym roku chlopaki zrobili takiego bałwana nazwali go buka (cokolwiek to znaczy) Wasz ma bardzo stylową czapeczkę

o proszę !

Też nie znosiłam...bo buki się bałam
Mój mały raj na ziemi :) 16:21, 13 sty 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)

o proszę !

ooo miałam napisać ze nigdy tej bajki nie lubiłam i odruchowo przełącam tv jak ją widzę...
Mój mały raj na ziemi :) 16:15, 13 sty 2013

Do góry
Juzia_G napisał(a)

o proszę !
Mój mały raj na ziemi :) 16:14, 13 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:13, 13 sty 2013

Do góry
Irenko przychodzę by Ci powiedzieć że na stoku wyglądałaś ZJAWISKOWO właściwie powinnam powiedzieć, jak zwykle buziaki przesyłam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:10, 13 sty 2013

Do góry
potem pieczenie

i pałaszowanie

Mój mały raj na ziemi :) 16:08, 13 sty 2013

Do góry
malwes, grzechem byłoby siedzieć w domu ! bo i pogoda cudna i okolicę mamy przepiękną !
a zima...da sie lubić

Bogdziu
, to prawda ! co z tego, że się nie lepił śnieg - wyszedł cudak ale jaki zadowolony ! i cudak i mój syn taką zimę uwielbiam !!!
pozdrawiam ciepło i dziekuję za odwiedznki!

Danusiu
, to prawda ! piękny dzień !!!

Ana_art
- no ...nasz nie ma imienia..... trzeba to zmienić ! cały bałwanek jest stylowy - od czapeczki po łapki , hehe. Ileśmy się uchichrali .....
a za komplementa dziękuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:07, 13 sty 2013

Do góry
Jedni śmigali na nartach inni maszerowali po zapach i leśnych ścieżkach a ja zatroszczyłam się by mojej panierce nic nie zagroziło i upiekłam pączki. Dawno już nie piekłam, może ze dwa lata... a chłopaki mnie molestowali...
najpierw było oczekiwanie

nawet Leon stał i się gapił
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:59, 13 sty 2013

Do góry
Bogda lepiej w truskawkach niż w suchej trawie
Gabrysiu witaj, dziekuję i zapraszam
Mój mały raj na ziemi :) 15:57, 13 sty 2013

Do góry
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 15:54, 13 sty 2013

Do góry
ale Wam cuuudnie było. Nie wiem jak to nazwać, chyba głupotą bo siedziałam wczoraj i gapiłam sie rano w te kamery z nadzieją ze kogoś wypatrze hahahah. Marzenko dzięki za relacje, strasznie przykro że masz to kolanko nie tenteges Powiem tylko że Wam strasznie zazdraszczam atmosfery i na stoku i u pszczółków (ups!) A i tak nieśmiło moge zgłosic że obok mnie jest 'zjeżdżalnia'
http://www.rybno.pl/?p=103
zatem gdybyście chcieli powtórzyć szuski
Mój mały raj na ziemi :) 15:25, 13 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
korytko efektowne, a mniiii te mebelki się widzą

Ana
, tam dużo piknych rzeczy
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 10:38, 12 sty 2013

Do góry
przy tej kamerze obok karczmy stoji od dluższego czasu jakaś grupka ztamtąd maszerowała bez nart jakas laska wbialej kurteczce
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 10:27, 12 sty 2013

Do góry
czy Marzenka ma jasna kurtkę i ciemne spodnie? bo widzialam przed chwilą kogoś bez nartów
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 09:10, 12 sty 2013

Do góry
zerknełam na kamery i widzę że już sporo osób jeździ... kto by mnie wygnał na stok brrrr a i najlepiej widać z kamery przy kolei KLF. Przed chwilą normalnie oczy chłopaka widziałam który tam zjechał
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 08:25, 12 sty 2013

Do góry
no cóż take życie... jak się caly czas wcześnie wstaje to nawet jak wolne trudno poleniuchwać dłużej
czasami mam wrażenieże jak powiem 'jutro wolne zarządzam dłuższe spanie' to dzieci obudzą się wcześniej niż w tygodniu...
bawcie się dooooobrze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies