nie tylko potfffor Planowalam mala kaskade,wyszedl pawilon i do dzisiaj zaluje ale ....Kombinuje gdzie moglabym wyszarpnac troche miejsca na wode i wymyslilam ze ...albo zlikwiduje ulice,albo sasiadom po ciemku jajumam kawalek ogrodu i doczepie do swojego
Zetka derenie rosną spore ale nadają się do formowania. Mniejszą odmiana jest Ivory halo.
A Annabelki są śliczne ale sie pokładają, nie lepiej kupić Limlight, Silver dollar albo Phantom.
Przy odśnieżaniu twojego podjazdu to się chyba zapłakać można...ale położenie działki i wiodoki przecudne
Ale mi o to chodzi żeby się na drogę wykładały no ale teraz to niewiem ....dobry pomysł czy niebardzo ??
A te ivory sprawdzę zaraz
Zetka derenie rosną spore ale nadają się do formowania. Mniejszą odmiana jest Ivory halo.
A Annabelki są śliczne ale sie pokładają, nie lepiej kupić Limlight, Silver dollar albo Phantom.
Przy odśnieżaniu twojego podjazdu to się chyba zapłakać można...ale położenie działki i wiodoki przecudne
ja tu sie nie tylko przy podjezdzie zaplakuje...
no fakt, mam to samo
a ta ściana z sikawką to już wogóle mnie dobiła...
W takim parku to mozna sie na prawdziwy wodospad skusic
Ty też planujesz wodospad u siebie ....potffór by się pewnie ucieszył hihi
nie tylko potfffor Planowalam mala kaskade,wyszedl pawilon i do dzisiaj zaluje ale ....Kombinuje gdzie moglabym wyszarpnac troche miejsca na wode i wymyslilam ze ...albo zlikwiduje ulice,albo sasiadom po ciemku jajumam kawalek ogrodu i doczepie do swojego
Ten drugi plan całkiem niezly ...hahah wytłumacz im że będą mieli mniej roboty....i tylko na tym skorzystają ... Zresztą niech potffór za Ciebie to załatwi.......i po problemie....a właściwie jak ten słodziak się wabi??
ja tu sie nie tylko przy podjezdzie zaplakuje...
no fakt, mam to samo
a ta ściana z sikawką to już wogóle mnie dobiła...
Kurcze a ja dzisiaj nadrabiałam wasze ogrody pokolei i też siem zdołowałam hahaha u Kraani wyczaiłam łąkę anabell i te derenie no i ...wpadłam muszę takie mieć ...no ale hufhaus u Madżeny ......tego to chyba nie spełnię......chętnie bym też do ogrodu wstawiła jako krasnalka ogrodowego potfforka Kaśki..i wogóle to bym tak pomiksowała wszystkie ogrody z każdego coś gwizdnęła ......i mam ogród wymarzony.
Potrzebny tylko ktoś kto umie spawać ...a reszta to raczej prosta do zrobienia..........to co kolejny punkt do realizacji na ten rok ) ach to ogrodowisko hihih.....niedługo bedziemy dokupywać hektarów ...bo nam roślinki za furtkę zaczną wychodzić...
Wygląda na to, że kolejny jeszcze ogrodu nie skończyłam a już planuję zmiany
Potrzebny tylko ktoś kto umie spawać ...a reszta to raczej prosta do zrobienia..........to co kolejny punkt do realizacji na ten rok ) ach to ogrodowisko hihih.....niedługo bedziemy dokupywać hektarów ...bo nam roślinki za furtkę zaczną wychodzić...
Wygląda na to, że kolejny jeszcze ogrodu nie skończyłam a już planuję zmiany