Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Kasiek 21:39, 13 sty 2013

Zeta napisał(a)

W takim parku to mozna sie na prawdziwy wodospad skusic

Ty też planujesz wodospad u siebie ....potffór by się pewnie ucieszył hihi

nie tylko potfffor Planowalam mala kaskade,wyszedl pawilon i do dzisiaj zaluje ale ....Kombinuje gdzie moglabym wyszarpnac troche miejsca na wode i wymyslilam ze ...albo zlikwiduje ulice,albo sasiadom po ciemku jajumam kawalek ogrodu i doczepie do swojego
Zeta 21:39, 13 sty 2013

monitka napisał(a)
Zetka derenie rosną spore ale nadają się do formowania. Mniejszą odmiana jest Ivory halo.
A Annabelki są śliczne ale sie pokładają, nie lepiej kupić Limlight, Silver dollar albo Phantom.

Przy odśnieżaniu twojego podjazdu to się chyba zapłakać można...ale położenie działki i wiodoki przecudne

Ale mi o to chodzi żeby się na drogę wykładały no ale teraz to niewiem ....dobry pomysł czy niebardzo ??
A te ivory sprawdzę zaraz
monitka 21:39, 13 sty 2013

Kasiek napisał(a)

Zetka derenie rosną spore ale nadają się do formowania. Mniejszą odmiana jest Ivory halo.
A Annabelki są śliczne ale sie pokładają, nie lepiej kupić Limlight, Silver dollar albo Phantom.

Przy odśnieżaniu twojego podjazdu to się chyba zapłakać można...ale położenie działki i wiodoki przecudne

ja tu sie nie tylko przy podjezdzie zaplakuje...

no fakt, mam to samo
a ta ściana z sikawką to już wogóle mnie dobiła...
ana_art 21:40, 13 sty 2013

nie no spoko z siatką nie problem, sama robie różne techniczne rzeczy nie mniej jednak za wodospad bym się nie zabrała
Zeta 21:41, 13 sty 2013

Kasiek napisał(a)

W takim parku to mozna sie na prawdziwy wodospad skusic

Ty też planujesz wodospad u siebie ....potffór by się pewnie ucieszył hihi

nie tylko potfffor Planowalam mala kaskade,wyszedl pawilon i do dzisiaj zaluje ale ....Kombinuje gdzie moglabym wyszarpnac troche miejsca na wode i wymyslilam ze ...albo zlikwiduje ulice,albo sasiadom po ciemku jajumam kawalek ogrodu i doczepie do swojego

Ten drugi plan całkiem niezly ...hahah wytłumacz im że będą mieli mniej roboty....i tylko na tym skorzystają ... Zresztą niech potffór za Ciebie to załatwi.......i po problemie....a właściwie jak ten słodziak się wabi??
Zeta 21:46, 13 sty 2013

monitka napisał(a)

ja tu sie nie tylko przy podjezdzie zaplakuje...

no fakt, mam to samo
a ta ściana z sikawką to już wogóle mnie dobiła...

Kurcze a ja dzisiaj nadrabiałam wasze ogrody pokolei i też siem zdołowałam hahaha u Kraani wyczaiłam łąkę anabell i te derenie no i ...wpadłam muszę takie mieć ...no ale hufhaus u Madżeny ......tego to chyba nie spełnię......chętnie bym też do ogrodu wstawiła jako krasnalka ogrodowego potfforka Kaśki..i wogóle to bym tak pomiksowała wszystkie ogrody z każdego coś gwizdnęła ......i mam ogród wymarzony.
Zeta 21:47, 13 sty 2013

ana_art napisał(a)
nie no spoko z siatką nie problem, sama robie różne techniczne rzeczy nie mniej jednak za wodospad bym się nie zabrała

Mam plana .....Męża zatrudnij ....napewno siem ucieszy.
kraania 21:48, 13 sty 2013

Zeta napisał(a)
Potrzebny tylko ktoś kto umie spawać ...a reszta to raczej prosta do zrobienia..........to co kolejny punkt do realizacji na ten rok ) ach to ogrodowisko hihih.....niedługo bedziemy dokupywać hektarów ...bo nam roślinki za furtkę zaczną wychodzić...

Wygląda na to, że kolejny jeszcze ogrodu nie skończyłam a już planuję zmiany
ka1sia 21:50, 13 sty 2013

No, Zetka, Ty to masz pomysła
Zeta 21:51, 13 sty 2013

kraania napisał(a)

Potrzebny tylko ktoś kto umie spawać ...a reszta to raczej prosta do zrobienia..........to co kolejny punkt do realizacji na ten rok ) ach to ogrodowisko hihih.....niedługo bedziemy dokupywać hektarów ...bo nam roślinki za furtkę zaczną wychodzić...

Wygląda na to, że kolejny jeszcze ogrodu nie skończyłam a już planuję zmiany

Taaaak skąd ja to znam