O matko, to ja żałuję, że do tej łazienki nie dotarłam Następnym razem od niej zacznę zwiedzanie Twojego ogrodu
Ale potwierdzam, u Sebka blask czystości onieśmielił mnie totalnie.
Przegorzany marzyly mi się od dawna, a dzięki uprzejmości Margaretki wreszcie u mnie zagościly
Dekoracje zrobione z tego co miałem pod ręką, może jeszcze coś dodam
Co do ujęć to miał być jeszcze szpaler hortensji pod tujami, ale czy nie przedobrzę? Same hortensje by tu były...
Nadrobilem zaległości
Uwielbiam Twój busz w ramach podkreślony świetnymi dodatkami
Ale upraszamy się o nowe zdjęcia
I szkoda, że razem Wadowic nie zwiedziliśmy
Bo to zależy od wielu elementów, dobry aparat, dobre oko, czasem korzystne światło i już jest lepiej a jak jeszcze ktoś zrobi ładne obrazy zamiast zbliżeń to wychodzi fajnie
a kot choć ma problem z wyłażeniem wyżej to musiał zaznaczyć swoją obecność i aż mnie zaskoczył
teraz czas pajęczyn, stale w nie wchodzę - a tu chciałam fotkę zrobić, sprawdzałam tę nić - jaka mocna niesamowite
Łooo Jezusiczku tyyyle komplementów...dziękuuuuję Wszystkim
Naprawdę się nie spodziewałam
I jest mi bardzo miło
A ja w tak zwanym międzyczasie balowałam na spotkaniu klasowym z moimi gimnazjalistami co to mają obecnie....24 lata fantastyczne są te spotkania wtedy człek - nauczyciel ma poczucie ,że zrobił świetną robotę i dla takich chwil warto żyć a że byłam z nimi w takim fajnym pubie , to i tak jeszcze z innych miejsc usłyszałam " dobry wieczór pani profesor "... Achhh..ja Wam powiem...to czasem tak jakby człek jakim diabelnym celebrytą był
A wracając do kwestii ogrodowych tak jak Sebek napisał..mała zmiana a w ogródeczku wszystko się zmieniło..to jest niestety wada lub zaleta - jak kto woli - małych ogrodów..
Gosiu Joanno ja zawsze ścinałam mozgę na wiosnę i to jej w zupełności wystarczało, teraz od 2 lat zaczęła wyglądać paskudnie i teraz już ńie będę miała problemu kiedy ją przycinać bo jest w śmietniku
I wszytskich badzo gorąco pozdrawiam a ostatnio grałam w piłkę mała piankową z moim synem w jego pokoju i źe go ograłem szpetnie , to zobaczcie co mi zrobił
cudowne
przypomniałeś mi o przegorzanie - miałam też od mamy, ale w zeszłym roku zginęły w trakcie tej mojej zwariowanej akcji ogrodowej.
posadzę razem z mikolajkami jak u Ciebie